Indkøbskurv : 0 vareKrop og hænder

Læs mere

Du finder på denne side et bredt udvalg af Beauté Pacifique bodylotion.

Det er vigtigt, at du husker, at pleje din hud, da den hver dag bliver udsat for mange skadelige faktorer; eksempelvis bliver den påvirket af vind og vejr samt forurening, og den kan hurtigt blive tør efter brusebade. I et nordligt land som Danmark er risikoen for tør hud særligt høj grundet den tørre luft og de kolde temperaturer.

Smuk hud året rundt

Som kroppens største organ er det vigtigt, at du passer på din hud og sørger for at pleje den med de helt rigtige produkter, både i badet og efter badet. I badet er det vigtigt med en god showergel, som nemt og effektivt renser huden uden at tørre den ud, og et par gange om ugen er det en god ide at anvende en god bodyscrub, som kan fjerne døde hudceller og gøre huden blød og lækker. Efter badet tilføres huden fugt med enten bodylotions eller kropsolier, som passer specielt til din huds behov.

Beauté Pacifique bodylotion

Beauté Pacifique har - ud over at have produceret fantastiske ansigtscremer - også fremstillet kvalitets cremer til resten af kroppen. Blandt Beauté Pacifique’s sortiment finder du både almen Beauté Pacifique fugtighedscreme, der sørger for en dybdegående fugtpleje, men også cremer som er specielt fremstillede til at kunne afhjælpe diverse hudproblemer.

Blandt Beauté Pacifique brede udvalg af cremer finder du eksempelvis bodylotions særligt egnet til tør og irriteret hud til at forebygge samt fjerne appelsinhud og til at reparere arvæv og strækmærker.

Ud over bodylotions tilbyder Beauté Pacifique også kropspleje i form af super effektive håndcremer, som giver dig silkebløde hænder, bodyscrubs og showergels, til brug i badet og kropsolie, som kan anvendes alene eller sammen med en bodylotion.

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende