Indkøbskurv : 0 vareNatcreme

Læs mere

Om natten lader huden op til den næste dags strabadser og reparerer samtidig gårdsdagens skader ved at producere nye hudceller, og dermed regenererer huden og genskaber sin vitalitet. Ved at påføre en Beauté Pacifique natcreme på rengjort hud om aftenen, inden du går i seng, kan du hjælpe med at speede hudens regenereringsproces op og samtidig også forbedre huden i dybden.

Natcreme og dagcreme

Natcremer er specielt designet til at hjælpe huden med den natlige genopbyggelse. Samme effekt vil du ikke finde hos dagcremer, der er designet til at hjælpe huden med at modstå dagligdagens strabadser. Hvis du vil have mest muligt ud af din skønhedspleje, bør du derfor anvende en dagcreme om dagen og en natcreme om natten, når du skal sove.

Beauté Pacifique natcreme

Ønsker du dig en natcreme, som virkelig giver resultater, og som har en dokumenteret effekt? Så skal du have fingrene i en Beauté Pacifique natcreme. Alle natcremerne fra Beauté Pacifique er en del af A-vitamin serien, der er videnskabeligt dokumenteret til at have en foryngende effekt i hele hudens tykkelse.

Det er påvist, at A-vitamin spiller en væsentlig rolle for vækst og vedligeholdelse af overhuden, og A-vitamin har desuden vist at have effekt på både aldrende, solskadet og uren hud. Blandt Beauté Pacifique’s sortiment af natcremer er nogle cremer hovedsagelig tiltænkt den modne hud, mens andre både kan anvendes på moden og ung hud. A-vitamin cremen (Métamorphique) er tiltænkt alle over 25 år, mens Super3 Booster cremerne både kan anvendes på ung og moden hud.

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende