Indkøbskurv : 0 vareSerum

Læs mere

Beauté Pacifique serum er i besiddelse af en høj koncentration af aktive ingredienser og er dermed et meget målrettet hudplejeprodukt, som forstærker effekten af den hudpleje, du i forvejen anvender dig af.

Fordelen ved en serum er, at den er langt mere koncentreret end almindelige cremer og samtidig også tyndere, hvorfor produktet hurtigt vil blive absorberet af huden, hvor den vil trænge dybt ind i huden.

Et supplement til din hudpleje

Serum bør dog ikke anvendes som en erstatning for dag- og natcreme, da en serum som oftest ikke har de store fugtgivende egenskaber, men derimod er spækket med andre godter til huden.

For optimal pleje af din hud bør serum derfor påføres morgen og aften på rengjort hud, inden du påfører dine almindelige cremer.

Beauté Pacifique Serum

Beauté Pacifique’s sortiment omfatter kun én serum, nemlig Submersive Serum Paradoxe, og flere serummer behøver de faktisk ikke i deres udvalg, for den indeholder alt, hvad du kan ønske dig fra en serum. Beauté Pacifique serum indeholder GSPE, der opstrammer huden med sin ekstraordinære anti-age effekt. Serummet indeholder desuden antioxidanter, blandt andet i form af E-vitamin, som er en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler og dermed en for tidlig aldring af huden. Ud over sine fantastiske anti-age egenskaber, så er serummet fra Beauté Pacifique også udviklet til at reparere solskadet hud i dybden samt forebygge og minimere rødme.

Ikke nok med at Beauté Pacifique serum både plejer og beskytter huden, så udgør serummet også den perfekte base for din makeup, idet den udjævner både porer og pigmentfejl samt tilfører en synlig glød til din makeup.

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende