Indkøbskurv : 0 vareDagcreme

Læs mere

Hvis du ønsker at forbedre din hud i dybden og give den et smukkere ydre, så er Beauté Pacifique ansigtscreme lige noget for dig. Beauté Pacifique ansigtscreme er essentielt, da den både plejer og beskytter din hud.

Der findes to typer af ansigtscremer fra Beauté Pacifique, nemlig dagcreme og natcreme. Det kan måske være svært at gennemskue, hvad forskellen på de to typer cremer egentlig er, og nogle vil måske mene, at man sagtens kan bruge en dagcreme om natten og omvendt, men det er dog ikke tilfældet, hvis du vil have det optimale ud af din hudpleje, da der er stor forskel på effekten af de to typer cremer. Helt konkret så er en dagcreme fremstillet specielt til at hjælpe din hud med at modstå dagligdagens strabadser såsom forurening, vind og vejr, mens en natcreme hjælper din hud med at producere nye hudceller om natten, så huden kan genopbygges og genvinder sin vitalitet.

Beauté Pacifique ansigtscreme til din hudtype

Beauté Pacifique’s målsætning om at skabe hudpleje, der passer til enhver, som ønsker sig en pænere og sundere hud, betyder, at du kan finde ansigtscremer, der passer til lige netop din huds behov. Hvad end du har tør, fedtet, kombineret eller normal hud, så kan du finde produkter, som er specielt udviklet til din hudtype.

Beauté Pacifique er særligt specialiserede i anti-age plejeprodukter, og seriens såkaldte A-vitaminprodukter reducerer synligt tegn på aldersforandringer i dybden, hjælper med at hele solskadet hud og modvirker arvæv, så du kan få en smuk og ungdommelig hud. Produkterne fra A-vitamin serien tilføjer huden flere forskellige typer af A-vitamin, som hjælper med at optimere din huds indre struktur.

Dagcreme

Pleje af huden i ansigtet er essentielt, hvis du ønsker en smuk og ungdommelig hud, og det særligt i dagstimerne, hvor huden udsættes for rigtige mange udfordringer såsom miljømæssig påvirkning, ændringer i vejret og solens skadelige UV-stråler. Beauté Pacifique dagcreme er specielt udviklet til at hjælpe huden med at modstå dagligdagens strabadser, således at din hud pådrager sig mindst mulig skade, og hudens aldringsproces dermed heller ikke speedes op.

Hudpleje til din hudtype

Hvis du ønsker at opnå optimal pleje af din hud, så er det for det første vigtigt, at du finder en creme, som passer lige præcis til dig og din hudtype, og for det andet er det vigtigt, at du kender til forskellen på dagcreme og natcreme, således at du ikke anvender natcreme om dagen eller den anden vej rundt. Natcremer er nemlig ikke udviklet til at kunne modstå de prøvelser, som dagen bringer, men derimod til at hjælpe din hud med hurtigere at regenerere sig selv om natten.

Beauté Pacifique har et stort udvalg af kvalitets dagcremer, som passer til de forskellige hudtyper og de forskellige hudaldre.

Beauté Pacifique dagcreme til alle aldre

Beauté Pacifique har særligt specialiseret sig i den modne hud, og blandt deres A-vitamin serie finder du effektive anti-age dagcremer, som har en dokumenteret effekt. Mange af dagscremerne fra Beauté Pacifique indeholder desuden solfilter, hvilket betyder, at de beskytter dig mod solens ultraviolette lys og aktive antioxidanter, der modvirker oxidation af hudens celler, hvilket ellers fører til tidlig aldring af huden. Du skal vælge en Beauté Pacifique dagcreme, hvis du ønsker optimal pleje og beskyttelse af din hud.

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende