Indkøbskurv : 0 vareKevin Murphy

Kevin Murphy

Læs mere

Kevin Murphy er ikke alene navnet på en af verdens mest efterspurgte hårstylister, men også på en af de mest eksklusive, miljørigtige og effektive hårplejeserier på markedet. Kevin Murphys hårplejeprodukter kan herhjemme hovedsagelig kun erhverves hos frisører og professionelle stylister, men du kan heldigvis også finde dem her hos os, hvor der ofte også vil være penge at spare, da du kan være heldig at finde gode Kevin Murphy tilbud. Kevin Murphy hårprodukterne stammer fra Australien og er udviklet med det formål at kunne opfylde de helt særlige behov inden for professionel styling.

Effektiv og naturlig hårpleje

Kevin Murphy produkter er ikke alene effektive til pleje af dit hår helt ned på et molekylært plan, men er også en miljørigtig serie, som er helt fri for parabener, sulfater og andre skadelige stoffer. Kevin Murphy har nemlig i fremstillingen af sin produktserie haft fokus på at kreere hårprodukter, som hverken var skadelige for mennesker eller for naturen. Af denne årsag er ingredienserne, der er anvendt i Kevin Murphy produkterne, så vidt muligt fra bæredygtig, økologisk og organisk landbrug.

Kevin Murphy produkterne

Kevin Murphy valgte i første omgang at lave sin egen hårplejeserie, da han som professionel stylist ikke mente, at der var nogen produkter på markedet, som levede op til hans standarder inden for hårpleje og styling. Når du står med et af Kevin Murphy’s  hårprodukter i hånden, hvad end det er en Kevin Murphy voks, shampoo eller balsam, så kan du derfor være sikker på, at det er af bedste kvalitet ,og at der kun er anvendt nøje udvalgte ingredienser, som vil have en positiv indvirkning på dit hår. 

Kevin Murphy udvikler hårprodukter til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Alle produkter er udviklet uden brug af parabener og sulfater, og indeholder kun naturlige, økologiske ingredienser. Du kan finde et Kevin Murphy produkt som passer til din hårtype og til dit behov, hos Signatura. Kategorien indeholder blandt andet de velkendte shampoo og balsam, til alle hårtyper – og har du mod på det, kan du købe de populære COLOR.BUG, som kan give dit hår et vildt og friskt finish, som holder et par hårvaske. Se det store udvalg af Kevin Murphy produkter og tilbud hos Signatura her.

54 vare(r)

Sorter faldende

54 vare(r)

Sorter faldende