Indkøbskurv : 0 vareRaunsborg Nordic

Raunsborg Nordic

Læs mere

Raunsborg, eller Raunsborg Jim Lyngvild, som mærket også ofte kaldes, er en forholdsvis ny spiller på skønhedsområdet, men mærket bygger på et tæt samarbejde mellem modeeksperten Jim Lyngvild og firmaet Plum, der i mere end 45 år har udviklet kvalitets hudplejeprodukter til det professionelle marked. Raunsborg blev til tilbage i 2011, hvor de to bagmænd slog sig sammen med et fælles ønske om at kreere naturlige danske hudplejeprodukter af højeste kvalitet.

Raunsborg er naturlig hudpleje

Raunsborg hudpleje er udviklet med særligt henblik på menneskets lange og ekstremt store erfaring med naturens planter og deres egenskaber og kvaliteter i forskellige sammenhænge. Raunsborg gør brug af den gamle viden om naturen, som ellers var gået i glemmebogen

Det tætte samarbejde har indtil videre resulteret i intet mindre end en fantastisk skønhedsserie til kvinder, en hudplejeserie til mænd samt en duftserie, der også er særligt tilpasset mænd.

Raunsborg Nordic er en naturserie, som består af nøje udvalgte planter, urter og blomster med effektive egenskaber fra den danske natur.

Raunsborg Nordic til nordisk hud

De unikke hudplejeserier fra Raunsborg er særligt udviklede til at passe til den nordiske sarte hud. Vind, vejr og kolde temperaturer har stor betydning for huden og dens tilstand, og særligt her i nordens kolde klima er god hudpleje et must. Raunsborg hudpleje består af effektive, naturlige produkter, der nænsomt plejer huden i dybden, og som efterlader fantastiske dufte på din hud.

Her på siden kan du ofte være heldig at finde gode Raunsborg tilbud, så hold øje med siden her hvis du ønsker en god pris på din yndlings Jim Lyngvild creme, Raunsborg creme eller andre Raunsborg produkter.

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende