Indkøbskurv : 0 vare

Mængderabat på Kevin Murphy, Living Proff og FVSTrevor Sorbie

Trevor Sorbie

Læs mere

Trevor Sorbie er kendt af både privatpersoner og frisører som et af de mest respekterede mærker indenfor hårpleje og berygtet for sin innovative, kreative tilgang til hår.

Trevor er født ind i en familie af barberer, og tog i en alder af 15 år et seks-måneders kursus på Richard Henry School of Hairdressing. I 1972, kort efter sin eksamen, fik han et job på Vidal Sassoon i London, hvor han udviklede nye geometriske looks, og legede med stilikoner såsom Mary Quant og Mia Farrow. Vidal Sassoon gjorde hurtigt Trevor til sin kunstneriske leder, og han stylede nu hår for folk som Rex Harrison og Paul McCartney.

Hos Trevor Sorbie stræbes der efter at overgå dine forventninger, og denne dedikation til kvalitet er stadfæstet hos hver person i virksomheden. Alle teammedlemmer skal, før de kommer ud og arbejder i salonen, gennemføre et grundigt træningsprogram og afsluttende test, bedømt af Trevor. Dette sikrer, at enhver frisør i deres saloner har modtaget Trevors 'stamp of approval' (godkendelse).

Der anvendes kun de fineste ingredienser i produkterne i denne serie, og hvert produkt er testet, udviklet og godkendt i de prisbelønnede saloner. Virksomhedens mål er ganske enkelt; At sikre, at du som forbruger har lækkert hår, som du elsker, hver dag.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.