Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

Revlon Glattejern Pro Copper Smooth (1 stk)

Om produktet

Glattejern Pro Copper Smooth fra Revlon er designet til nemt at glatte eller krølle hår med de afrundede, varmeledende kobberplader med 3x keramisk belægning, for 81% mindre skade og 63% mere glas.
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Undgå skade med dette jern med kobberplader
Revlon Glattejern Pro Copper Smooth er et glattejern, der er designet så du kan style, krølle eller glatte dit hår med minimal skade og optimal lethed.

Jernet er designet med smarte kobberplader med 3x keramisk belægning. Den keramiske belægning beskytter håret og lader let jernet glide hen over håret, hvor kobberpladerne leder varmen bedre end noget andet.

Med dette glattejern vil du opleve 81% mindre skade på håret og 63% mere glas i dit hår. Dertil hjælper det med at eliminere frizz og kruset hår i op til 24 timer efter brug.

Jernet er designet med 30 forskellige indstillinger, så du kan indstille jernet fra 80 graders varme til 235 grader. Du kan dermed tilpasse jernet til din hårtype og hårtykkelse.

Glattejernet giver dig også en følelse af sikkerhed, da den automatisk slukker efter en time. Du risikerer dermed ikke, at lægge et tændt glattejern fra dig.
Velegnet til alle hårtyper.

Derfor skal du vælge Revlon Glattejern Pro Copper Smooth
  • Med afrundet plader.
  • Med kobberplader med 3x keramisk belægning.
  • 10 sekunders opvarmning.
  • fra 80-235 grader.
  • Slukker automatisk.
Anvendelse
Dette smart glattejern kommer med LCD-display, som gør det nemt for dig, at bruge og tilpasse glattejernet til dig. Glattejernet kommer med en letforståelig vejledning, som let sætter dig ind i dit nye glattejern.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Revlon
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Revlon Glattejern Pro Copper Smooth (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik