FORBERED DIG TIL SOMMER: Min. 25% på hårfjerning - Shop her

Sart hud

Sart og sensitiv hud føles stram, spændt og svier i varme og kulde. Den er rød og reagerer på selv den mindste påvirkning. Med store mærker som Clinique og Beauté Pacifique finder du hurtigt produkter, der kan hjælpe dig!

1 til 36 af 121

Side

of 4

Side

of 4

Har du en sart hud? Så er denne side lige noget for dig. Vi har nemlig sammensat produkter, der hjælper på en sart hud. Herunder finder du produkter som natcreme, dagcreme, olier, rensningsprodukter og meget mere. En sart hud behøver ekstra pleje, og det er derfor vigtigt, at du benytter de helt rigtige produkter. På siden finder du produkterne fra populære mærker såsom Beauté Pacifique, Clinique, Biotherm og mange flere. Find de produkter eller den produktserie der passer bedst til dig og din hud. Hvis du ønsker mere information om hvert produkter, kan du blot klikke på billederne. 

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik