Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml.

Om produktet

Beauté Pacifique Super 3 Booster 50 ml - Anti-Age creme - Markedets kraftigst virkende anti-age produkt. Se alle de andre Beauté Pacifique her!
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Beauté Pacifique Super 3 Booster 50 ml - Stærkt Virkende Anti-Age Creme


Her ser du et af de mest populære skønhedsprodukter hos Signatura – Super 3 Booster er markedets kraftigst virkende anti-age creme og har mange fabelagtige effekter. Hvor mange cremer kun indeholder en form for A Vitamin, indeholder dette produkt 2 effektive typer Vitamin A. Det betyder at du får en anti-age effekt, der er langt udover det sædvanlige – og det er derfor Super 3 Booster er så populær.

Der er som sagt mange fordele ved brug af dette produkt, som blandt andet gendanner hudens tabte collagenstruktur – hvilket gør huden forstærket, tykkere og mindre gennemsigtigt. Det giver tilsammen en fantastisk foryngende effekt, samtidig med at solskader, rynker og strækmærker reduceres tydeligt.

Beauté Pacifique Super 3 Booster har også endnu en fordel, nemlig at hudens fedtproduktion nedsættes. Dette forebygger og bekæmper problemer med uren hud. Hvad der også er smart ved dette skønhedsprodukt, er at du kan bruge cremen til behandling af tynd hud på håndryggen og til bekæmpelse af tørre neglerødder. Vitamin A har en rigtig god effekt på mange forskellige ting, hvilket er en af grundende til at Super 3 Booster er så alsidig. Vi har alle forskellige behov og det er lækkert med et produkt der kan dække så mange af dem ind.

Der er en sidste effekt vi også lige skal forbi – Super 3 Booster er nemlig også en kanon medhjælper i kampen mod bumser. Indholdet af Propolis er med til at bekæmpe den urene hud og bekæmper samtidig ardannelse. Det betyder at dette produkt også er populært ved de yngre generationer, som ellers ikke har stort behov for anti-age effekten. Du skal dog være lidt påpasselig når Super 3 Booster bruges således.

Cremen påføres hver anden aften i de første 2 uger, i et tyndt lag på afrenset hud. Hvis der opstår rødmen, skal brugen stoppes indtil rødmen er forsvundet. Super 3 Booster indeholder 2.4 gange så meget Vitamin A som Beauté Pacifique Creme Metamorphique og yder derfor en meget intensiv behandling. 

 

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik