Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

Beauté Pacifique Crème Métamorphique 50 ml.

Om produktet

Beauté Pacifique Creme Metamorphique Vitamin A - Natcreme der mindsker og forebygger alderstegn. Se flere gode Beauté Pacifique tilbud hos Signatura
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Beaute Pacifique Creme Metamorphique Vitamin A 50 ml - Foryngende Natcreme

Her ser du Beaute Pacifique Metamorphique i en 50 ml model. Denne natcreme er en uundværlig hjælp til alle os over 25. Cremen er et super værktøj til forebyggelse af alderstegn, samt at mindske dem der allerede er opstået. Der er ikke noget at gøre ved, at vi alle bliver ældre og udsætter os selv for vind og vejr – men vi kan heldigvis gøre vores bedste for at sløve den negative effekt på ansigtshuden. Det er her Creme Metamorphique kommer ind i billedet og vi kan kun give skønhedsproduktet de varmeste anbefalinger.

Men hvorfor er Beaute Pacifique Creme Metamorphique så effektiv? Din hud bliver tilført hele to former af Vitamin A, som har et væld af positive effekter. Huden bliver mærkbart forynget, rynker reduceres markant og selv de værste solskader bliver repareret. At vi bor i et land som Danmark, hvor både vind, slud, regn og stærk sol er en realitet, gør det super vigtigt at have ordentlige skønhedsprodukter – og Metamorphique fra Beaute Pacifique er et af de mest professionelle på markedet.

Vi opsummerer lige alle de positive egenskaber ved denne natcreme:

  • Du får en videnskabeligt dokumenter foryngende effekt
  • Rynker bliver forebygget og reduceret
  • Solskader bekæmpes og huden normaliseres
  • Tynd hud bliver bekæmpet ved at styrke collagen-strukturen
  • Cremen absorberes lynhurtigt

Beaute Pacifique Metamorphique skal kun anvendes hver anden dag i den første uge, hvorefter du kan sætte bruget op efter behov. Din hud skal nemlig lige vænne sig til den ekstra påføring af A-Vitamin, der ellers kan have en tendens til at forsage rødme. Cremen påføres i et tyndt lag på ansigt og hals, efter huden er blevet renset. 

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Crème Métamorphique 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik