Favorite Skincare: Spar min. 20% på alt hudpleje - SHOP HER

Ecooking

Danske Ecooking er først og fremmest virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. Familien består af mere end 100 produkter til hud- og hårpleje samt en komplet makeupserie. Hvert produkt er udviklet til at løse et specifikt problem. Problem solved.

1 til 36 af 167

Side

af 5

Side

af 5

Dansk hudpleje for alle

Hos Ecooking får du skønne produkter, der er udvideligt med naturlighed, skønsom pleje og økologi for øje. Forkæl din hud i ansigt og på kroppen med skånsomme, nænsomme men effektive produkter, der tager sig af dig med en luksuriøs følelse, og en god pris, hvor der hverken gåes på kompromis med effekten eller kvaliteten af produkt og ingredienser.

Nyd dansk udviklede og producerede produkter fra Ecooking, der sætter fokus på netop dine hudproblemer og hjælper dig med at pleje din hud med produkter, der passer din hudtype uanset din alder. Benyt plejende produkter til at give din hud de bedste forhold for at være sund og plejet på dagligt basis.

Hos Ecooking får du hvad du køber. Ecooking mener at du som forbruger skal vide hvad du køber og putter på din hud. Derfor får du præcist hvad der står på produktet med rene og effektive ingredienser, så du kan føle dig tryg med hvad du bruger på din hud. Dertil kan Ecookings produkter let bruges af alle køn og børn, hvor det brede udvalg af produkter sikre produkter der passer til kvinder, mænd, babyer og teenagers.

Historien bag Ecooking

Ecooking startede med ideen om at tage de bedste hudplejeingredienser, som kun eksperter har adgang til, og gøre dem let tilgængelige til alle. Tina Søgaard arbejde i 2014 i en virksomhed, der producerede personlig pleje, og efter en hård periode i sit eget liv, trængt hun og hendes hud til forandring. Hun valgte derfor de bedste ingredienser der findes og begyndte at producerer og test diverse cremer, olier og serumer fra de trygge rammer af sit eget køkken.

Herfra gik det stærkt, da produkterne blev et stort hit hos familie og venner, grundet de gode ingredienser, simple produkter og enkle indpakning i brune glas. Tina blev sat i forbindelser med kosmetologer og butikker og i 2015 blev Ecookning produkter sat til salg. Disse produkter fokuserer på dine specifikke hudproblemer, og de bygger på at hudpleje skal være let, effektiv og hurtigt at bruge.

Særligt udvalgte ingredienser

For Tina Søgaard startede Ecooking med 7 produkter, der var tiltænkt hendes hudtype, hudproblemer og ikke mindst ønsker. Men gennem familie og venner udvidet efterspørgselen på produkter til flere hudtyper og andre hudproblemer, hvilket krævede andre ingredienser. Ingredienserne i Ecooking er dermed ikke gennemgående fra produkt til produkt, da det enkelte produkt benytter rene ingredienser til at pleje et specifikt problem.

Ecooking elsker rene ingredienser, der er de bedste til at behandling netop din hud og hudtype. Dog kan ingredienser være svære at finde rundt i som lægmand, men her guider Ecooking dig for at du får det bedst mulige resultat. Ecooking benytter sig af særligt udvalgte ingredienser til dig, der er: 100% rene økologiske og naturlige olier, 199% veganske (med undtagelse af bivoks i balm produkter), milde ingredienser med vitaminer og mineraler. Dertil bruges kun 100% æteriske olier, duftudtræk og ekstrakter i produkterne, men Ecooking har også en parfumeri serie til sensitiv hud.

Skøn pleje til hele kroppen

Ecooking laver skønne produkter til dit ansigt men også hele kroppen, så du let kan pleje din hud fra top til tå. Din hud er kroppens største organ, og ordentlig pleje kan støtte en følelse af velvære og komfort i din egen krop. Forkæl din hud med hudpleje, der favner bredt med de mange produkter til forskellige hudtyper og aldre, køn og overfølsomheder. Prøv en af Ecookings mange serier, som Sol, Parfumefri, 50+, Young, Herre, Baby, Hårpleje eller prøv Ecooking store udvalg af makeup.

Ecooking er en stor sektion af Ecooking med et bredt udvalg af forskellige produkter, der er perfekt til at lægge et helt ansigt af dramatisk eller naturlig makeup. Nyd de bløde makeup børster, de cremede foundations, concealers, pudder, mascara, øjenskygge, læbeprodukter og meget mere.

Besøg producentens hjemmeside: Ecooking