FORBERED DIG TIL SOMMER: Min. 25% på hårfjerning - Shop her

Håndcreme

Føles dine hænder til tider tørre, og i nogle tilfælde sprukne? Det er helt normalt heroppe i det kolde skandinavian, hvor især hænderne er udsat for kulde det meste af året. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af lækre og plejende håndcremer, så du altid kan holde din hænder bløde og dejlige.

1 til 36 af 136

Side

of 4

Side

of 4

Kender du det der med, at hænderne nemt kan føles meget tørre og trænger til fugt? Dette problem har de fleste prøvet. Det bedste middel mod tørre hænder er selvfølgelig en god håndcreme. En håndcreme kan give dine hænder den fugt, som de har brug for. Dog findes der mange forskellige håndcremer og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken man skal vælge. Vi har derfor sammensat et stort sortiment af håndcremer fra nogle af de mest populære mærker. Se hele det store udvalg nedenfor og læs en mere detaljeret beskrivelse under hvert produkt. 

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik