Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Bodyscrub

Med en bodyscrub får du eksfolieret huden, så du fjerner de gamle døde hudceller og efterlader din krop ren og blød. Her hos Signatura har vi samlet et stort og bredt udvalg af bodyscrubs fra de bedste mærker i branchen som bl.a. Beauté Pacifique, Clinique og Biotherm, der alle leverer produkter i særklasse.

1 til 36 af 55

Side

af 2

Side

af 2

Hvad er bodyscrub?

En bodyscrub er en mekanisk, eller fysisk, form for peeling. Modsat kemisk peeling, fjerner man de døde hudceller på fysisk vis ved brug af en mekanisk peeling, som eksempelvis bodyscrub.

Ved eksfoliering med en bodyscrub fjernes de døde hudceller fra det ydre lag af din hud ved hjælp af slibende ingredienser, såsom sukker eller salt. Dette stimulerer produktionen af nye hudceller, hvilket resulterer i glattere, sundere hud og kan virke forebyggende mod fremtidige urenheder - samtidig med, at du gør huden ekstra modtagelig for de dejlige cremer eller serummer, som du anvender.


Hvordan bruger man en bodyscrub?

Det er relativt ligetil at anvende en bodyscrub, så længe du følger et par simple trin:


• Skyl din hud i lunkent vand.

• Placér en lille mængde bodyscrub i din hånd.

• Gnid produktet forsigtigt mod din hud med cirkulære bevægelser i cirka 30 sekunder - enten ved hjælp af dine hænder eller en eksfolierende handske.

• Skyl huden ren med rigelige mængder vand - her kan du eventuelt følge op med dit vanlige renseprodukt.

• Påfør en fugtighedscreme efter du har tørret din hud.

Det er vigtigt at huske på, at bodyscrubs midlertidigt forstyrrer din hudbarriere og kan udtørre huden, hvorfor det er enormt vigtigt at følge behandlingen op med rigelige mængder fugt.


Hvilken type bodyscrub bør jeg vælge?

Grundlæggende anbefales det, at man bruger en bodyscrub, der er så finkornet som muligt. Jo finkornet en exfoliant, desto blidere vil det være mod huden. Visse mekaniske scrubs indeholder også kemiske elementer såsom salicylsyre. Såfremt du oplever fedtet hud bør du sigte efter en scrub med salicylsyre, mens du med tør eller følsom hud bør fokusere på produkter, der indeholder glykolsyre.

Hvis du er i den heldige genetiske situation, at du ikke er udsat for regelmæssige urenheder, kan du med fordel anvende en bodyscrub med diverse fugtgivende olier såsom:

• Hybenolie

• Olivenolie

• Avocadoolie


Ønsker du selv at være herre over indholdet af din scrub, så kan du med fordel forsøge dig med en DIY body scrub. Her kan du eksempelvis blande kaffegrums med finkornet sukker og herefter eventuelt tilsætte honning eller din foretrukne olie.

Er du mere til den købte variant, kan du med fordel prøve en scrub fra det evigt populære danske brand Ecooking, eller den velduftende Mint Scrub fra RazSpa, der gør sig godt til alle slags hudtyper. Vil du med ét have silkeblød hud samt blive fri for røde knopper og indgroede hår, så er Sugaring Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub fra HEVI måske det rette valg. I rækken af bodyscrubs finder du også produkter fra bl.a. Dermalogica, Beauté Pacifique eller Badeanstalten.

Med vores brede udvalg af bodyscrubs, har du rig mulighed for at vælge lige netop den scrub, der passer til dine behov - uanset om det er brand eller indhold, der betyder noget for dig.


Hvor ofte bør du bruge en bodyscrub?

Hvor ofte du skal bruge en bodyscrub afhænger enormt meget af din hudtype, men du kan som udgangspunkt starte med 1-2 gange i ugen. Hvis du fornemmer at din hud tager fint imod det, kan du skalere op derfra, såfremt du finder det nødvendigt.

Årsagen til, at du ikke har lyst til at give den alt for meget gas med en bodyscrub er, at du i realiteten fjerner de naturlige olier og fugt fra din krop, hvilket kan virke udtørrende for huden. Start derfor blidt ud og se resultaterne an.