Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Aftershave

En aftershave kan både virke dejligt beroligende og opfriskende efter barbering, og give huden en skøn, maskulin duft. Hos Signatura tæller vores udvalg af aftershave både creme og balm, så du kan finde lige, hvad du foretrækker, fra en masse gode brands herunder.

18 produkt(er)

Hvad er aftershave?

Det sker nogle gange ved barbering, at bliver huden irriteret. Huden kan nemlig godt være følsom, og der kan opstå rødme og kløe, men dette kan du forebygge ved at pleje huden. Aftershave er et produkt, der plejer og reparerer huden efter barbering. Hjælp huden når du har barberet dig, og brug en lækker aftershave. Der findes forskellige typer af aftershave produkter:

  • Aftershave Creme
  • Aftershave Balm
  • Aftershave Cologne

Hvilken aftershave skal jeg vælge?

Cologne

Denne type aftershave indeholder en del mere parfume end andre, og bruges i stedet for parfume. Du skal vælge cologne hvis du ønsker en kraftig duft, og en duft der holder længe.

Lotion

Lotion skal du vælge, hvis du ønsker at tilføre fugt til din hud, samt pleje den efter barbering. Dette er et klassisk aftershave produkt, og er meget populært.

Creme

Aftershave creme er særligt god til sart og følsom hud. Det er en mild aftershave, og dufter i mange tilfælde heller ikke så kraftigt.

Hvordan bruger man aftershave?

Aftershave skal du bruge på huden, efter du har barberet dig. Med en aftershave kan du opnå en beroligende og fugtende effekt på huden, som mange efterspørger efter barbering. Du skal vælge din aftershave ud fra dine personlige behov, og efter din hudtype. Sådan bruges aftershave: Når du er færdig med din barbering, skal du vaske området - og gerne med koldt vand. Ved brug af kold vand lukker du porerne, som er vigtigt efter fuldendt barbering. Når huden er tørret, kan du begynde at massere din aftershave ind i huden, der hvor du har barberet dig. Brug en mængde der passer til områdets størrelse, og lad den trænge ind i huden for maksimal effekt.

Hvorfor bruger man aftershave?

Aftershave var oprindeligt et middel brugt i barbersaloner til at desinficere huden og dræbe de bakterier der findes i forbindelse med barbering. I dag bruges det i højere grad til at pleje og beskytte huden efter barbering, men stadig for at reducere rødme og irritation. Du skal derfor se aftershave som en vigtig del af barberingen, og et must for at få et godt resultat af din barbering. Som bonus er de fleste aftershaves yderst velduftende, og det perfekte finish til din pleje.