Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Øjencreme

Søger du en øjencreme eller øjengelé, der reducerer mørke rander og poser under øjnene, lysner samt opfrisker huden? Tag et kig på siden her, og find din favorit. Øjenområdet er utroligt sart, og huden har brug for særlig pleje omkring øjnene - derfor giver øjencreme masser af fugt, virker opstrammende og opfriskende. Hos Signatura har vi samlet en masse stærke brands, som du kan se lige herunder.

1 til 36 af 182

Side

af 6

Side

af 6

Hvad er en øjencreme?

Et step i hudplejerutinen, som mange undervurder, og glemmer, er øjenplejen. En øjencreme er super vigtig, at huske at få med i ens daglige hudplejerutine. Huden omkring dine øjne er ekstra tynd, og huden ældes derfor meget hurtigere end i resten af ansigtet. En god øjencreme giver intens fugt, reducerer fine linjer og mørke rander og giver en kølende fornemmelse.

Da huden omkring øjnene er tyndere, er øjencremerne også mere skånsomme. Hvis du ikke allerede har øjencremen i hudplejerutinen, er det en god idé at starte nu, så du kan holde din hud smuk og ung i mange år endnu.

Øjencreme til ethvert behov

Der findes mange forskellige øjencremer, med forskellige ingredienser. Nogle øjencremer er blot til almen pleje af huden rundt om øjenene, hvor andre er mere intense og går ind og mindsker mørke rander. fine linjer pg rynker.

En helt almindelig øjencreme giver intens fugt og er beriget med fugtgivende og plejende ingredienser. Med de helt rigtige ingredienser, kan huden holdes stram og glat længere. Ønsker du en øjencreme med anti-age effekt, så dækker vores sortiment også over dette. En anti-age øjencreme er beriget med vitaminer, der kan reducere ældningstegn som bl.a fine linjer og rynker. Det kan nemt tænkes, at anti-age produkter blot er til den modne hud, men dette er ikke korrekt. Man skal faktisk begynde at bruge anti-age allerede fra man er 25 år. Det er der for huden begynder får de første tegn på ældning, og du forebygger derfor disse tegn, ved at bruge anti-age hudpleje når du rammer de 25. Øjencreme kan også fåes til den mest sensitive hud.

Gode råd til øjencreme

• Husk altid at rense din hud både morgen og aften, før du påfører din fortrukne øjencreme. Gentag dette hverdag.

• Påfør øjencremen i cirkulære bevægelser rundt om øjnene.

• Hvis du bruger vippeserum, anbefaler vi, at du først påføre vippeserum og lader den tørre. Derefter kan øjencreme fordeles rundt om øjnene.

• Brug gerne din øjencreme midt på dagen, for at opfriske og køle rundt om øjenene.

• Husk at smide gamle produkter ud. Når du hver dag har fingrene i f.eks. din creme, er det en god idé at udskifte den med jævne mellemrum for at få det optimale ud af din ansigtspleje.