Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Foundation

En foundation er ikke bare en foundation, den skal nemlig passe perfekt til din hudtype og din hudfarve. Hos Signatura har vi fundet et stort udvalg af foundations og der er helt sikkert en, der passer til dig. Vi har foundations, der kan holde op til 24 timer, foundations der giver dig en helt ny oplevelse af behagelighed og foundations, der sikrer, at din hud kan ånde. Kig ned af siden og find vores favoritter, måske det også kan blive en af dine favoritter

1 til 36 af 625

Side

af 18

Side

af 18

Foundation hvad er det?

Foundation er din grundlæggende base til en smuk og flot makeup. Foundation er en slags creme til ansigtet med farvepigment, som kan hjælpe med at dække urenheder eller rødme, og få huden til at se jævn og fin ud. En god foundation fremmer ensartethed i huden, og får den til at stråle og se endnu smukkere ud. Det er et essentielt produkt for mange, og et produkt der findes i et hav af varianter. I dag indeholder mange foundations desuden også ingredienser som hjælper med at fugte huden og pleje den. Det er på mange måder også blevet et hudplejeprodukt.

Hvad bruges foundation til?

En foundation bruges til at skabe ensartethed i huden, og til at dække urenheder eller rødme. En foundation giver en flot helhed til dit makeup look, og kan bruges både morgen og aften.

Hvor meget foundation?

Hvor meget foundation du skal bruge til dit makeup look afhænger af, hvor meget dækning du ønsker. Mange foundations kan bygges op i flere lag, for at opnå en højere dækning. Men ønsker du høj dækning, anbefales det at vælge en foundation der specifikt giver dig det, for at undgå at din foundation klumper. Alle hudtyper er forskellige, så det handler om at finde en foundation som virker helt ideelt på din hud.

Hvordan bruger jeg foundation?

Inden du påfører foundation kan du med fordel fugte din hud med en dagcreme, eller bruge en primer. Det er nemlig vigtigt at lægge en god base for sin foundation, så den ikke kommer til at se tør og kedelig ud - det ønsker ingen! Ved at bruge en dagcreme inden påførelse af foundation, fugter og plejer du huden, som gør at foundationen vil ligge fint og flot på huden.