Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Solprodukter

I denne kategori kan du finde et stort udvalg af solcreme og aftersun. Solcreme er vigtigt at have med sig, når solen står højt på himlen. Med en solcreme beskyttes du af de hårde UV stråler. Solcreme hindrer, at du bliver forbrændt, og at du i stedet for opnår en flot solbrun farve. Skulle du alligevel blive forbrændt kan en aftersun hjælpe dig. En aftersun nedkøler den brændte hud. Nedenfor finder du mange forskellige solcremer fra populære mærker såsom Piz Buin, Nuxe Sun, Annemarie Börlund og mange flere. Kig ned af siden og find den solcreme der passer bedst til dig.  OBS. Coola er ekskluderet fra alle kampagner.

1 til 36 af 294

Side

af 9

Side

af 9

Mangler du solcreme, sololie eller after sun til hende?

Er ud helt klar til turen sydpå? Eller måske bare den danske sommer, når solen endelig skinner? Nej? Så er der ingen vej uden om at få shoppet dine solprodukter hos Signatura.  Vi har virkelig et stort udvalg når det kommer tilsolcreme, solcreme faktor 50 endda, samt alt hvad du mangler af sololie og after sun. Det er desværre alt for få rigtige sommerdag vi får i Danmark, det kan vi nok godt blive enige om! Det er dog ikke kun kroppen det er vigtigt at have beskytte, du skal også være obs på dit hår. Solens stråler er dejlige, men de kan altså være rigtig hårde ved både hud og hår. Vi har heldigvis massevis af produkter, der sikrer dig ikke at vågne op med rød hud og tørt hår dagen efter en sol-tur. Du finder blandt andet shampoo med solbeskyttelse her på siden, eller hvad med en hårkur der både behandler eksisterende solskader og beskytter mod nye?


Biotherm Solcreme – Noget af det bedste på markedet

Er du også fan af super gode produkter fra de kendte producenter? Så er Biotherm solcreme det helt rigtige valg til dig. I den kategori finder du både super beskyttelse mod solen, solcreme faktor 50 for eksempel, samt nogen rigtig lækre after sun produkter. Det er virkelig noget af den bedste solcreme på markedet og vi er super glade for at have så meget at vælge imellem på hylderne. Kendte brands som Annemarie Börlind, Nuxe og Decleor melder sig også på banen med lækre solprodukter – Du finder dem alle her hos Signatura. Vi har også de mere dedikerede sol-brands som Piz Buin, Coola og Bare Minerals. For det ikke skal være løgn, så har Beaute Pacifique også lavet en rigtig god solcreme. Alt hvad de laver er jo godt, så det er ikke nogen overraskelse. Du finder virkelig alt hvad du skal bruge i solcreme her på siden – og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Nogen gange er man bare så heldig at få det hele.


Beskyt mod solens stråler og lommesmerter

Det er vigtigt at beskytte hår og krop mod solens skadende effekt. Der er ikke noget værre end at få ødelagt en ferie af solbrænding! Desværre koster mange solprodukter kassen og giver stærke lommesmerter, hvilket jo heller ikke er sjovt. Her hos Signatura har vi gode solcreme tilbud, som vi virkelig håber falder i din smag. Solcreme behøver nemlig ikke være skidt – Især når man holder sig til nogen af de bedste brands på markedet. Husk at du trygt kan handle ind hos Signatura og have varerne hurtigt inde af døren. Vi er super stolte af vores store udvalg og vores topkarakter på Trustpilot – Det betyder nemlig i kan lide hvad vi har gang i. Der er altså ingen grund til ikke at smide en solcreme, aftersun eller sololie i kurven. Så er ferien allerede blevet lidt bedre og det er endda før du tager afsted.