Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Kerastase

Shop luksus hårpleje. Shop det eksklusive mærke Keratase hos Signatura. Hurtig levering, gode priser og fri fragt.

1 til 36 af 37

Side

af 2

Side

af 2

Kerastase – Den fineste luksus til håret

Der er gode produkter til håret. Der er luksusprodukter til håret. Og så er der Kerastase. Dette brand fra Paris ligger simpelthen i sin helt egen klasse, hvorfor det også har fået sig noget af en fanskare verden over. Du kender helt sikkert Kerastase fra din frisør – Det er nemlig et af deres foretrukne mærker. Siden 1964 har firmaet stået for stor luksus indenfor hårindustrien. Ved du hvad der gør det hele endnu bedre? Kerastase har massevis af serier du kan vælge imellem! Så ikke nok med du får professionel hårpleje, du får også produkter der rammer dit specifikke behov. Det er noget vi kan lide her hos Signatura! Med populære serier som Cristalliste, Discipline, Nutritive og Densifique på hylderne, er der helt sikkert noget du kan bruge!

Har du prøvet en Kerastase shampoo?

Hvis ikke, så vil vi næsten råde dig til at lade være! Når du har prøvet en Kerastase shampoo er der nemlig ikke nogen vej tilbage. Det er produkter i en klasse for sig og du kan godt forvente kommentarer på dit hårs ny fundne glans og liv. Det har vi prøvet på vores egen krop (hår). Kombinerer du en shampoo fra Kerastase med en hårkur fra samme serie, får du et resultat der er lidt udover det du er vant til. Det er sjældent at du oplever et så flot resultat, på så kort tid – men det er altså en realitet med Kerastase hårkur og shampoo. Har du for eksempel modent hår, skulle du give serien Age Premium et tjek. Har du langt hår? Så er det Cristalliste serien der er for dig. Hvis du er en af os der døjer med tyndt hår, så er Densifique serien det helt rigtige valg. Er du en af de få mænd, der en gang imellem forvilder sig ind på vores side, så er Homme serien det rigtige sted at klikke dig hen. Selvom vi advarede lidt mod det til at begynde med, vil vi virkelig gerne anbefale dig at prøve en Kerastase shampoo – Det er ægte luksus til en pris hvor alle kan være med.

Alle skal have råd til lidt luksus i hverdagen!

Hvad er bedre end luksusprodukter? Det er ren luksus, til priser hvor alle kan være med! Her på Signatura har vi gjort meget ud af vores Kerastase Tilbud og vi er super glade for at kunne præsentere så stort et udvalg for dig. Vi gør nemlig vores bedste for at have nettets bedste udvalg, til nettets bedste priser. Står du og ikke kan finde dit ynglings produkt? Tøv ikke med at give os et ring eller sende os en email – Så gør vi hvad vi kan for at få det hjem. Har vi for mange gode produkter til du kan vælge imellem dem? Så sidder vi klar til at guide dig til det helt rigtige køb. Med topkarakter på Trustpilot kan du forvente god service og hurtig levering, når du køber Kerastase tilbud på Signatura. Vi ønsker dig en rigtig god dag og en god weekend hvis det er fredag, lørdag eller søndag.