Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ansigtsmasker

Leder du efter den helt rette ansigtsmaske, finder du her på siden et bredt udvalg af skønne ansigtsmasker til alle behov fra mange anerkendte brands. Tag et kig herunder, og find dine favoritter, så du rigtigt kan pleje og forkæle din hud.

1 til 36 af 255

Side

af 8

Side

af 8

Hvad gør en ansigtsmaske?

Der findes mange forskellige ansigtsmasker, til mange forskellige behov. Essensen af ansigtsmasker er at forkæle huden, og give den ekstra kærlighed. Alt afhængig af din hudtype og det resultat du ønsker for din hud, vil du skulle bruge en bestemt ansigtsmaske. Der findes fugtmasker, skrubbemasker, sheet masker, lermasker og peel off masker - de har alle forskellige virkninger, og anbefales til forskellige hudtyper. Det handler om at finde en ansigtsmaske som er rigtig for din hud, og formår at hjælpe dig med at opnå de resultater du ønsker.

Hvordan bruger jeg en ansigtsmaske?

Inden du påfører din ansigtsmaske, er det vigtigt, at din hud er renset og ren. Ellers kan din hud have svært ved at optage de aktive ingredienser der er i masken, og du vil ikke få det maksimale ud af dit produkt.

Hvornår og hvor ofte skal jeg bruge en ansigtsmaske?

Du skal bruge en ansigtsmaske, når du føler at din hud har brug for ekstra pleje. Man bruger ikke en ansigtsmaske som del af sin daglige hudpleje-rutine, men hellere efter behov. Der vil ofte stå på den enkelte ansigtsmaske, hvor ofte det anbefales at bruge den. Det kommer nemlig meget an på hvilke ingredienser der er i, og hvor hård den er mod huden.
Hvilken ansigtsmaske skal jeg vælge?

Til tør hud
Hvis du har tør hud, anbefales det at vælge en fugtmaske, som kan give din hud den fugt, som den har brug for.
Til kombineret eller fedtet hud
Oplever du at din hud er fedtet, kan du med fordel bruge en mudder- eller lermaske. Denne type maske vil rense huden og fjerne overskydende olie.
Til uren hud
Peel off masker er særligt gode hvis du oplever uren hud, hudorme eller tilstoppede porer. Masken størkner efter at have siddet på huden i nogen tid, og skal pilles af.
Forkælelses masker
Trænger du til at forkæle huden, skal du vælge en sheet maske. Denne type maske kommer ofte i pakker med én enkelt maske, som kan kun bruges én gang. De findes til mange forskellige behov, og er meget luxuriøse og oplagte til afslapning.

Hvorfor bruge ansigtsmaske?

Hudpleje er vigtigt, ikke kun for at få huden til at se smuk ud, men også for at forkæle sig selv og få et afbræk fra den travle hverdag. Det er tid til en selv, og til at prioritere sin egen velvære. Signatura har et bredt udvalg indenfor ansigtsmasker, til alle hudtyper og alle behov. Det handler blot om at finde den rigtige for dig.