Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Dufte til ham

Parfume til mænd. Her finder du vores udvalg af gode og maskuline dufte, deodoranter og aftershave til mænd.

Vi har et bredt udvalg i parfume til mænd fra Burberry, Calvin Klein, Christian Dior og mange andre.

Se det store udvalg i parfume til mænd nedenfor

1 til 36 af 701

Side

af 20

Side

af 20

Parfume til mænd

Her på Signatura vil vi have (og har) kvalitetsprodukter indenfor alle skønhedspleje kategorier. Dufte og parfume er bare en af dem, og her på siden finder ud alt hvad hjertet begærer i parfume til mænd. Der er ikke noget bedre end en mand der har styr på tingene, både når det kommer til livet og sin stil. En god parfume er med til at sætte prikken over i’et, når det kommer til outfittet og den gode stil. For mange mænd er kun det bedste godt nok og derfor finder du alle de bedste mærker her hos Signatura. Her på siden finder du populære kvalitetsmærker som One Million, Armani, Calvin Klein, Burberry og Christian Dior – og alle de andre du kender! Det handler selvfølgelig ikke kun om parfume, du finder også alt andet du skal bruge i dufte!

 

Aftershave og Eau de Toilette

Parfume til mænd er kun starten af hvad vi har på de virtuelle hylder! Du finder også massevis af aftershave og Eau de Toilette, i alle de kendte brands. Hvis du selv barbere dig dagligt, eller har en fyr i dit liv der gør, så kender du sikkert vigtigheden af en god aftershave. Det giver lige det sidste efter en god barbering, holder huden sund, klar til næste barbering og giver selvfølgelig en rigtig dejlig duft. Eau de Toilette er en helt anden snak, men absolut ligeså vigtig! Lidt mindre kraftig end parfume, giver EDT en duft der er diskret, men dufter super godt når man kommer tæt på. Vi er mange der ikke er vilde med at efterlade et duftspor og rynker lidt på næsen når nogen har givet den lidt for meget gas med parfumen – og så er Eau de Toilette altså et virkelig godt valg. Selvfølgelig er aftershave, Eau de Toilette og parfume til mænd virkelig gode gave ideer.

 

Deodorant og antiperspirant på tilbud

Hvis du har en aktiv livsstil, måske endda en af dem der cykler på arbejde eller i skole, så er det super vigtigt med en deodorant eller antiperspirant, der kan holde sveden lidt tilbage. Vi er desværre mange der døjer med lidt for aktive svedkirtler under armene – men det er der heldigvis masser at gøre ved! Signatura hjælper dig med at stoppe springvandet på velduftende vis. Vi har alle de kendte mærker på hylderne og når man snakker antiperspirant og deodorant er det vigtigt at gå efter kvalitet. Her på Signatura er vi altid gode for et godt tilbud på parfume til mænd og med topkarakter på Truspilot ved du også at service og levering er i orden.