Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Boss Bottled - Deodorant Stick 75 g

Om produktet

Boss Bottled Deodorant stick 75 g. fra Hugo Boss er en deodorant stick med den friske duft af Boss Bottled EDT, som giver dig en frisk og mandig duft med varme og milde duftnoter.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Duft frisk af Boss Bottled gennem din dag
Hugo Boss - Boss Bottled - Deodorant Stick 75 g er en frisk og mandig deodorant stick, der giver dig en frisk duft af Hugo Boss - Boss Bottled til at holde dig frisk hele dagen.

Duften er en duft, der kombinerer elegance med stil. På samme måde som et jakkesæt kan definerer en mand, og lade ham være den bedste version af hamsel, er denne duft med til at give manden selvtilliden til at leve livet fuldt ud, dag for dag, time for time.

Denne duft åbner med balancerede og frisk topnoter fra æble, blomme, bergamot, citron, slåenlav og geranium, der falmer til krydrede og varme hjertenoter af kanel, mahogni og carnation, som har en unik krydret men floral duft.

Duften afrundes af dybe og balancerede grundnoter fra vanilje, sandel-, ceder- og oliventræ og vetiver, som giver duften maskuline trænoter, der komplimenterer de krydrede hjertenoter på en moderne og maskulin måde.

Fremstå selvsikker med denne duft der benytter moderne, rene linjer og en ikonisk duft, der er sprængfyldt af friskhed, men med sanselige og sensuelle undertoner, der gør denne duft perfekt til den alsidige mand.

Deodoranten er en stick deodorant, der let kan lide over huden med en cremet formel, der føles behagelig på huden, og som er let at have dig med i tasken, når du rejser.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss - Boss Bottled - Deodorant Stick
  • Deodorant stick
  • Moderne duft
  • Maskulin duft
  • Holder dig frisk
  • Sanselig og sensuel
Anvendelse
Hvis du ønsker en moderne og maskulin deodorant med en forfriskende og sensuel duft, der holder dig frisk gennem dagen, er denne deodorant fra Hugo Boss perfekt til dig.

Deodoranten bør påføres på ren hud, og er dermed oplagt at påfører efter du har været i bad. Fjern låget til deodoranten og twist bunden til deodorant sticken kommer til syne.

Glid deodoranten over ren hud under armene til huden er let dækket. Vent kort før du tager tøj på, så du undgå våde deodorant mærker på dit tøj.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Boss Bottled - Deodorant Stick 75 g

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.