Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Dermalogica

Stort udvalg af luksuriøse Dermalogica hudpleje produkter. Få en gave med dit køb. Gratis fragt hos Signatura.

1 til 36 af 118

Side

af 4

Side

af 4

When Dermalogica meets skin, skin health is redefined


Dermalogica er en anerkendt virksomhed, der igennem mere end 25 år har leveret eksklusive hudplejeprodukter af højeste kvalitet.


Historien om Dermalogica


Hudplejeproducenten Dermalogica så første gang dagens lys i 1983, da kosmetolog Jane Wurwand og hendes mand grundlagde The International Dermal Institute i Los Angeles. Instituttet startede som et opgør imod hudplejeindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uden skadelige tilsætningsstoffer. I dag er det anerkendte institut verdens førende efteruddannelsescenter for professionelle kosmetologer med over 40 lokationer verden over.


Dermalogica produkterne


Imens Jane Wurwand underviste på instituttet, udviklede hun sin egen hudplejeserie, hvilket blev startskuddet for etableringen af Dermalogica i 1986. Dermalogicas vision var klar - at skabe en produktlinje, der var fri for irritationsfremkaldende ingredienser, og som ville forbedre hudens sundhed. Dermalogica er baseret på uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for fancy emballage og tomme løfter om mirakelkure. For Jane Wurwand handler Dermalogicas hudplejeserie om, at hudens sundhed kommer før skønhed.


Dermalogicas bestsellere


Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden over. Sortimentet dækker over alt lige fra ansigtsrens og dagscreme til ansigtsmasker og exfolierende produkter. Et af de bedst sælgende produkter i serien er Dermalogica Skin Smoothing Cream - en blødgørende ansigtscreme til dehydreret hud. Cremen stimulerer hudens naturlige collagen-produktion og tilfører masser af fugt, så huden efterlades spændstig med en frisk, sund glød. Et andet populært produkt er Dermalogica Intensive Moisture Balance - en fugtighedscreme, der bekæmper synlige alderstegn i huden. Ansigtscremen er særligt velegnet til tør hud, hvor den går ind og giver intens fugt og næring. Resultatet er velplejet hud, der fremstår synligt sundere og mere ensartet.

Med Dermalogica er du sikret kvalitetsprodukter, der holder, hvad de lover! Vi er officiel Dermalogica forhandler - find butik og behandler lige her.


Besøg producentens hjemmeside: Dermalogica