Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Bodylotion

Ønsker du at din hud forbliver blød og fugtig, så tjek vores udvalg af bodylotions ud nedenunder! Populære mærker som Urtekram Nordic, Clarins, Biotherm og Beauté Pacifique giver dig muligheden for at udvælge den rette bodylotion til dig!

Kategorier

1 til 36 af 242

Side

af 7

Side

af 7

Hvad bruges bodylotion til?

Bodylotion er creme til kroppen, og bruges til at holde huden blød og fugtet. Med skiftende vejr og travle hverdage, kan huden hurtigt miste glød og komme til at føltes tør. Derfor er det vigtigt at pleje den og tilføre fugt. Når du bruger bodylotion beskytter du huden, og reducerer kløe som resultat af tør hud.


Hvilken bodylotion skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige bodylotions, alle sammen med forskellige effekter og fokuspunkter. Du skal først og fremmest finde ud af, hvilken hudtype du har, så at du med din nye creme, opnår de resultater du ønsker. Der findes cremer til mange behov, og helt sikkert også til det du ønsker.
Hvornår bruger man bodylotion

Bodylotion påføres helst efter man har været i bad, når huden er helt ren. Det er også oftest her man mærker, at ens hud kan føltes tør. Det skyldes at man nedbryder kroppens naturlige fugt når man bader og bruger sæbe. Det er helt normalt og det kan løses ved at bruge en god bodylotion efterfølgende. Bodylotion kan også sagtens bruges på andre tidspunkter, efter behov.


Hvor ofte og hvordan skal man bruge bodylotion?

Hvor ofte man skal bruge sin bodylotion varierer fra produkt til produkt, da nogle cremer har en tykkere konsistens, og er mere drøje end andre. Men i de fleste tilfælde anbefales det at bruge creme til kroppen hver dag - så opnår du de bedste resultater og bevarer bedst muligt hudens fugt. Du kan bruge bodylotion hele året rundt - om sommeren er tynde cremer gode, og modsat er tykkere cremer gode om vinteren. Benyt fugtighedscremen på tør hud. Her skal en passende mængde creme smøres dybt ind i huden med hænderne.