Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique. Dansk hudpleje produkter med dokumenteret virkning. Køb online i dag. Stort udvalg og hurtig levering.

1 til 36 af 57

Side

af 2

Side

af 2

Brand med dansk hudpleje til aldersforandringer og solskader

Beauté Pacifique er et dansk produceret og udviklet hudplejebrand der siden 1997 har udviklet hudpleje til danskerne, og senere internationalt. Forkæl din hud med de skønne produkter, som er anderkendt af alt fra eksperter til modeller. Hos Beauté Pacifiqye bliver der aldrig gået på kompromis med kvalitetet, og dette leder til en enestående effekt, som er veldokumenteret. Effekt og dokumentation er principperne bag Beauté Pacifique, der sikre dig som forbruger de bedste hudplejeprodukter til din hud.

Forkæl din hud med de lækre cremer, serumer og andre hudplejeprodukter, der har en dokumenteret plejende og foryngrende effekt på huden, som både kan ses i spejlet eller måles objektivt med en ultralydsscanning.

Historien om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique startede som en spæd drøm i 1997 af Flemming og Margit i deres familiehjem i Hadsund i Nordjylland. Her startede brandet i køkkenet, hvor hele familien, inklusiv de tre børn, Christian, Jens og Amalie, hjalp til med at pakke de skønne produkter. Dette blev startskudet for det familieejede brand, Beauté Pacifique og GMPack som er Beauté Pacifique markedsføring og produktion. Idag styrer Flemming Beauté Pacifique sammen med datteren Amalie, der langsomt tager over brandet, mens GMPack er styret af Margith og sønnen Christian.

Den unikke danske produktion. Den fælles drøm og interesse bringer familien sammen, og det nye generationskifte fra forældre til børn, sikre skønne, dansk udviklede og dansk produceret hudplejeprodukter til danskerne endnu en generation.

Det kan deres produkter

I dag har Beauté Pacifique mere end 50 produkter, der alle hjælper med at pleje og styrke din hud, så huden holdes i en sund balance. Denne skønne balance og pleje hjælper med at holde din hud ung med en ungdommelig udståling længst muligt. Hvis du ønsker at afhjælpe dine hudproblemer for en sund og ensartet hud, kan Beauté Pacifique være en hjælp. Deres effektive produkter er en unik kombination af hudplejens og kosmetikkens verden, hvilket hjælper med at gøre en forskel for både små og større hudproblemer. Forkæl din hud med unikke produkter fra Beauté Pacifique, der kan hjælpe hudproblemer, så som: Solskadet hud, Eksem/Tør hud, Rosacea eller rødme eller uren hud.

Beauté Pacifique er et brand, der favner en bred målgrupper med sine mange serier til forskellige hudtyper og aldre. Forkæl din hud med anti-age og anti rynkecremer, hudpleje til ung hud, hudpleje til mænd, veganske produkter og meget mere.

Bedstsælgende produkter fra Beauté Pacifique

PARADOXE SERIEN fra Beauté Pacifique er en unik og særlig effektiv anti-age serie, der er perfekt til dig der ønsker at styrke din hud, reducerer rødme i huden, men din hud fugtes med en antage effekt, der modvirker solskade i huden. Forkæl din hud med tendens til at være tør og sensitiv med rødme eller rosacea med denne serie, benytter lækre ekstrakter og vindruekerneolie fra andelsbjergene i Chile. Denne olie er særlig god tul at reparerer solskader i huden, mens den sløver aldersprocesserne i huden med et højt indhold Procyanidin og Resveratrol. Forkæl huden fra top til tå med denne serie, der består af en creme, subversive cerium, anti-age natcreme, øjencreme og body olie.

Besøg producentens hjemmeside: Beauté Pacifique