Spar min. 25% på hårpleje - Shop her

Beauté Pacifique Serum Paradoxe Submersive 30 ml

Om produktet

Beauté Pacifique Serum Paradoxe Submersive - Det perfekte underlag før makeup - Fast Lav Pris. Se mange flere Beauté Pacifique produkter her hos Signatura.
39900
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Beaute Pacifique Serum Paradoxe Submersive 30 ml - Professionelt underlag før makeuppen lægges


Serum Paradoxe
er det perfekte hudpleje produkt at påføre, før du lægger makeuppen. Det er altid med at give sine makeup produkter den bedste chance for virkelig at excellere – og det kan du opnå ved at have det helt rigtige underlag! Serum Paradoxe Submersive er et top professionelt produkt, udviklet af en af de absolut bedste hudpleje producenter på markedet.

Udover det perfekte underlag før makeup, får du også en foryngende effekt på ansigtshuden – Den effekt som Beaute Pacifique er så kendte for at have perfektgjort. Med de aktive ingredienser Resveratol og Procyanidin, vil du opleve en tydelig anti-age effekt.

Ingredienserne udvindes fra Chilenske vindruer – vindruer fra marker højt i Andesbjergene hvor de bliver bombarderet med solens ultraviolette stråler. Druerne har måtte udvikle specieller stoffer for at overleve i et sådant miljø – og det er disse stoffer der er hemmeligheden bag den stærke effekt af Serum Paradoxe.

Vi er vildt glade for at have Paradoxe på hylderne her i Signatura – og ligesom med alle andre Beaute Pacifique produkter, kan vi kun give vores bedste anbefalinger med på vejen. Du finder massevis af gode tilbud i denne kategori, så hvis det ikke lige er et serum du er efter, har vi helt sikkert også det rigtige produkt til dig.

Lad os lige opsamle alle de gode grunde til at bruge Serum Paradoxe Submersive:

  • Du får det perfekte underlag der gør det muligt at ligge den helt perfekt makeup
  • Porer, rødmen og pigmentfejl bliver udjævnet og forbygget
  • En stærk anti-age effekt med hjælp fra naturlige Chilensk Resveratol og Procyanidin

Til sidst må vi bare sige, at Serum Paradoxe er et af vores topsælgende produkter – og det tror vi helt sikkert også du vil forstå, hvis ud bare prøver det en enkelt gang. Kombiner med brug af Super 3 Booster natcreme for endnu stærkere anti-age effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Serum Paradoxe Submersive 30 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.