Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Primer

Her kan du finde den primer, der passer til lige netop dit behov. Vi har primere fra lækre mærker som Clinique, Ole Henriksen, Dermalogica, Biotherm, Estee Lauder og andre populære mærker. Tjek vores udvalg ud nedenfor!

1 til 36 af 75

Side

af 3

Side

af 3

Hvad er en primer?

En primer sørger for at din makeup holder hele dagen eller natten - uanset hvad du skal. Der findes flere forskellige primers med forskellige egenskaber.

Du kan blandt andet få en primer, der er porerforfinende, fedtregulerende/matterende, udjævner fine linjer samt eventuel rødme i huden, men en primer kan også have fugtgivende ingredienser, som sørger for at makeuppen ikke lægger i klatter eller krakelerer i løbet af dagen.

Når din makeup skal holde en hel dag eller undgå at krakelere, så er det vigtigt, at din hud er gennemfugtet, og at du bruger din primer.

Hvorfor bruge primer? Det er ret nemt. Det er for at din makeup lægger hele dagen samt lægger flot på huden. Vælge den primer der passer bedst til dit behov.

Hvordan bruger man en primer?

Du skal altid følge anvisningen til det enkelte produkt. Det er dog sådan, at du ikke skal bruge særlig meget primer, da det også kan få makeuppen til at glide rundt på huden. Brug en mængde på størrelse med en lille ærte. Det er rigeligt til hele ansigtet. Arbejd herefter primeren grundigt rundt i ansigtet.

Din primer erstatter ikke din dagcreme, så du skal bruge din dagcreme om morgenen, hvorefter du påfører din primer, og herefter lægger makeuppen. Nu har du en makeup, der er holdbar og lægger flot på huden.