Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Redken

Køb Redken hårpleje og stylingsprodukter her. Køb shampoo, balsam, hårkur, hårspray og meget mere. Stort udvalg.

1 til 36 af 100

Side

af 3

Side

af 3

Redken innovativ og ekslusiv hårpleje

Redken er et anerkendt hårpleje brand, der har grundig kendskab til videnskaben bag håret og hovedbundens sammensætning. Redken forsker i hårets struktur, processor, forskellige hår udfordringer og nyeste teknologier indenfor hårpleje, så de kan udvikle endnu flere effektive hårplejeprodukter af kvalitet til verdens mange forskellige og komplekse hårtyper.

Redken har allerede nu et bredt sortiment med hårpleje produkter til alt fra specifikke farver, kruset hår, krøllet hår, bølget hår, glat hår, skadet hår og hvad du ellers kan komme i tanke om! Med Redken kan du uanset hårtype, finde et hårplejeprodukt der kan gøre underværker for dit hår.

Redkens historie


Redken blev blev stiftet tilbage i 1960 af blandt andet skuespillerinden Paula Kent. Paula tog problemstillingen med afbleget, babyfint hår og sensitiv hud op, hvor hun gennem sin skuespiller karrierer oplevede allergiske reaktioner på nogle af de hårprodukter der blev brugt derigennem.
Det var Paula's egne udfordringer med hårprodukter, der inspirerede hende til at gå ind i branchen. Hun ønskede nemlig at hjælpe de mange andre millioner af mennesker med samme problemer som hende.

Paula og hendes frisør Jheri Redding, grundlagde sammen Redken, med tre hårprodukter og et uddannelsesprogram, for at lære andre frisører om håret og hudens kemi.

Redens principper


Redkens produkter bliver udviklet under tre principper, herunder er der proteinteknologi, pH-værdi der komplimentere hårets og hudens naturlige pH-værdi (4,5-5,5) og at produkterne udelukkende anbefales af licensregistrerede kosmetologer i professionelle saloner.

Redkens produkter udvikles under forskning af protein og fugt, hvor de konstant bliver klogere og deler ud af deres viden ved forskellige kurser og events. Herudover er de også interesseret i at hjælpe frisørsaloner på rette vej rent forretningsmæssigt, så kundernes behov kan imødekommes bedst muligt.

Redken bestsellers


Redken har mange bestsellers og must haves, herunder blandt andet Redken All Soft Shampooe hvor du vil opleve at urenhederne forlader dit hår og samtidig bliver mere glansfuldt, blødt og medgørligt. Du får også en stærkt plejende og fugtende effekt, som hurtigt får gjort op med tørt og kedeligt hår. Redken har hårprodukter til alle hårfarver, hår typer og teksturer, her er Redken Color Extend Blondage Shampoo, der er en rigtig lækker shampoo som farvekorrigere dit blonde hår et helt klart must have.

Find dit nye yndlings hårpleje produkt fra Redken her hos Signatura.dk!