Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Nilens Jord

Nilens Jord er et succesfuldt dansk brand, der producerer eksklusive makeup- og hudpleje- produkter i højeste kvalitet. Sortimentet fra Nilens Jord dækker over alt indenfor makeup og kosmetik samt en skøn og effektiv hudplejeserie.

1 til 36 af 289

Side

af 9

Side

af 9

Skin friendly cosmetic – Like beauty should be

Nilens Jord er et succesfuldt dansk brand, der producerer eksklusive makeup- og hudplejeprodukter i højeste kvalitet. Sortimentet fra Nilens Jord dækker over alt indenfor makeup og kosmetik samt en skøn og effektiv hudplejeserie. Nilens Jord er helt fri for parfume, parabener, æteriske olier samt overflødige tilsætningsstoffer.

Historien bag Nilens Jord

Nilens Jord er et kvalitetsbevidst dansk makeup- og hudplejebrand, der blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Lars Jacobsson blev, efter utallige rejser sydpå, inspireret af sydlandske kvinders fascinerende sommerglød til, at skabe en unik solpudder, der kunne give de danske kvinder samme glød – naturligvis tilpasset en skandinavisk hudtone. Inspirationen til navnet Nilens Jord, selve solpudder-makeuppen samt de fine lerkrukker Nilens Jord kommer i, fandt Lars i interessen for de gamle ægyptere. Den lille hånddrejede lerkrukke, som Lars´ gode ven, keramikeren Emili skabte i 1982 er blevet Nilens Jords varemærke. I løbet af 1980´erne udviklede Lars i samarbejde med sin kone, Berit, de kvalitetssikre produkter fra Nilens Jord, som hurtigt blev en stor efterspurgt succes. I 1990´erne fjernede Nilens Jord som de første i Danmark parfume fra ingredienslisten. Et stort, men rigtigt sats for Nilens Jord, der gjorde brandet endnu mere populært hos de kvalitetsbevidste danske kvinder. Sortimentet blev udvidet fra solpudder til en bredere makeupserie, og med årene er Nilens Jord vokset eksplosivt. Sortimentet tæller i dag en komplet makeup- og hudplejeserie.

De populære produkter fra Nilens Jord

Nilens Jord er garanti for eksklusive produkter i højeste kvalitet. Nilens Jord går ikke på kompromis med ingredienserne i makeup og hudplejeserien, hvor produkterne er helt fri for parfume, parabener og æteriske olier, som har vist sig at være ligeså skadelige som tilsat parfume. Hudplejeserien har desuden fået det internationale stempel AllergyCertified, som er forbrugerens garanti for hudvenlige produkter. Overflødige tilsætningsstoffer er fjernet fra Nilens Jord og alle indholdsstoffer er påtrykt emballagen, så forbrugeren kan se det præcise indhold i det enkelte produkt.

De bedst sælgende produkter fra Nilens Jord

Blandt de bedst sælgende makeup-varianter fra Nilens Jord ligger de 4 fantastiske mascaraer: Waterproof, Jumbo Volume, Volume og Black Volume samt Mineral Powder og Priming & Setting Mist.
Waterproof Mascara fra Nilens Jord er en allergivenlig, vandfast mascara, der giver lange, fyldige og separerede øjenvipper. Mascaraen skaber markerede øjne med intense, sorte vipper, og smitter med sin vandfaste formel ikke af på regnvejrsdage. Mascarabørsten er designet med en svag spids i enden til at nå de inderste øjenvipper uden at mascaraen ender i øjenkrogen, og til at fange selv de mindste øjenvipper.
Jumbo Volume Mascara er en sort, volumengivende mascara, som giver tætte og fyldige vipper fra første strøg. Mascaraen er udstyret med et stort børstehoved, der er let at arbejde med og som fanger og dækker alle vipper.
Black Volume Mascara er en volumengivende mascara, der tilfører vipperne en dyb sort farve. Mascaraens børstehoved er specielt designet til at opbygge og definere øjenvipperne til et voluminøst udtryk.
Mineral Powder fra Nilens Jord er en fast og let-matterende mineralpudder, der giver en naturlig dækning og kontrollerer skinnende hud. Den lette mineralpudder har en silkeblød konsistens og efterlader ansigtet med en smuk, ensartet hudtone. De matterende egenskaber gør mineralpudderen ideel til let fedtet hud, men kan bruges til alle hudtyper. Mineral Powder er allergivenlig og særligt velegnet til sensitiv hud.
Priming and Setting Mist fra Nilens Jord er en multifunktionel og fugtgivende ansigtsmist, der fungerer som både en makeup primer og en setting spray i én samlet udgave. Den fugtgivende spray anvendes i ansigtet for at klargøre huden til makeup og sikrer en ensartet hudtone, eller bruges ovenpå makeuppen, så den holder sig pæn i længere tid. Nilens Jord Priming and Setting Mist er transparent og kan anvendes af alle hudtyper.

Fra hudplejeserien er Tinted Body Lotion mest populær. Tinted Body Lotion er en tonet lotion til kroppen, som giver let farve med en ensartet og gylden glød og et naturligt resultat. Med sine plejende ingredienser tilfører cremen fugt til kroppen som en almindelig bodylotion samtidig med, at den beskytter og nærer huden. Tinted Body Lotion giver ikke en permanent kulør og kan således vaskes af med vand og sæbe. Cremen er velegnet til alle hudtyper og er let at anvende.

Er du på udkig efter eksklusive hudpleje- og makeupprodukter uden overflødige tilsætningsstoffer, er Nilens Jord det helt rette sted at starte. Med et produkt fra Nilens Jord er du sikret et effektivt kvalitetsprodukt, der holder, hvad det lover.

Besøg producentens hjemmeside: Nilens Jord