Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Hugo Man - Deodorant Spray 150 ml

Om produktet

Hugo Man - Deodorant Spray fra Hugo Boss Parfume er en deodorant spray til mænd med duft af Hugo Man. Duften er en frisk og maskulin duft som er frisk, lys og ren.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Duft frisk og maskulint med denne deodorant
Hugo Boss - Hugo Man - Deodorant Stick Spray 150 ml er en deodorant spary, som holder dig frisk i løbet af dagen med den skønne duft fra Hugo Boss - Hugo Man EDT.

Deodoranten er perfekt til at undgå lugtgener i løbet af dagen, og samtidig dufte frisk og sofitiveret af Hugo Boss - Hugo Man, der kombinerer udsøgte og krydrede duft.

Duften er inspireret af de mænd som er oprigtige og er tro mod dem selv og deres originalitet. Sæt dine egne regler eller bliv inspireret til at udfordre reglerne og udforsk dit personlige potentiale med denne duft.

Duften vil ramme dig med sin originalitet, der blander den intense duft fra den friske sø havbrise med en krydret maskulin duft fra træagtig duftnoter.

Duften åbner med friske topnoter af grønne æbler, der suppleres med hjertenoter fra uimodståelig lavendel. Duften afrundes af dybe duftnoter fra fyrretræ, træagtige noter og balsamgran.

Den grønne og maskuline base harmonerer perfekt med den forfriskende vandige duft og den genkendelige duft af æbler. Forkæl dine sanser med denne uimodståelige duft.

Deodoranten er en spray deodorant, der let og hurtig at påfører på daglig basis, der føles behagelig på huden, og som er let hurtigt at bruge på vej ud af dagen.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss - Hugo Man - Deodorant Spray
  • Deodorant spray
  • Frisk og aromatisk duft
  • Maskulin duft
  • Holder dig frisk
  • Originalitet
Anvendelse
Hvis du ønsker en frisk og aromatisk deodorant med en forfriskende og maskulin duft, der holder dig frisk gennem dagen, er denne deodorant fra Hugo Boss perfekt til dig.

Deodoranten bør påføres på ren hud, og er dermed oplagt at påfører efter du har været i bad. Fjern låget til deodoranten og spray deodoranten på huden under armene ca. 20-30 cm fra huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Hugo Man - Deodorant Spray 150 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.