Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ansigtscreme

Der findes ansigtscremer til ethvert behov, og du kan finde dem alle lige her. Nogle døjer med tør hud imens andre har tendens til fedtet hud, og ligemeget hvilken hudtype man har findes der en ansigtscreme der kan dække dine behov. Vores skønhedsunivers gemmer også på cremer med anti-age egenskaber og solfaktor, men også cremer til mænd. Find din nye yndlingscreme herunder - vi forhandler store og eksklusive brands, så du altid kan finde netop det du søger.

1 til 36 af 487

Side

af 14

Side

af 14

Vælg den rette ansigtscreme

Det allervigtigste step i hudpleje rutinen er ansigtscremen - dette gælder både dag- og natcreme og for mænd og kvinder. En god og nærende ansigtscreme ligger grund for at din hud kan danne en barriere imod vind, vejr og andre udefra kommende påvirkninger. For at du kan finde den bedste ansigtscreme til netop din hud, er det vigtigt at du bruger et produkt der er velegnet til din hudtype. På den måde vil du også kunne se de bedste resultater.

Til kvinder over 50, er det ideelt at man husker at bruge en creme med solfaktor i, for at forebygge og beskytte den skrøbelig hud mod solens stråler. Der findes cremer der er helt rene - altså uden brug af kemi og uden parfume, der stadig dufter dejligt og naturligt, af de ingredienser produkterne indeholder. Der findes hudpleje serier specielt til mænd, men man kan som mand, sagtens bruge alle andre ansigtscremer, hvis de passer bedre på ens hudtype.

Dagcreme & natcreme

Der findes ansigtscremer til brug i dagstimerne, men også nogle til nattetimer. Den største forskel mellem disse to typer creme, er at natcremer typisk er beriget med mange aktive ingredienser og syrer, hvilket gør at hunden sårbar, imens cremen arbejder hele natten. Sollys er skadligt for huden, og især når diverse creme indeholder ingredienser der ikke fungere særlig godt med solen. Det anbefales derfor at man husker at bruge en solcreme med spf 50, når huden skal udsættes for sol.

I denne kategori kan du finde alle mulige forskellige typer ansigtscreme, der giver din hud de bedste vilkår for at forblive smukt og velplejet.

Gode råd til ansigtspleje

Man skal huske, at rense sin hud før bruge af ansigtscremer, så der er fri adgang, for cremen til at trænge ind i huden. Selvom at du døjer med fedtet hud, skal du stadig huske at bruge en god ansigtscreme - undgå dog cremer med højt indhold af olier. For at opnå de bedste og mest synlige resultater, skal du tilføjer et par produkter til din hudpleje rutine. Et serum er det ultimative hudpleje produkt, så find et serum der passer til dine behov, som du kan påføre før cremen.