Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Batiste Original Dry Shampoo 200 ml

Om produktet

Dry Shampoo Original 200 ml fra Batiste er den originale tørshampoo, der reducerer olie i håret, så dit hår fremstår frisk med volumen og tekstur samt har en fantastisk duft mellem hårvaske.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Spring hårvasken over med denne tørshampoo
Batiste Dry Shampoo Original 200 ml. er en fantastiske tørshampoo, der både vil reducerer olie, mens giver dit hår tekstur, volumen og duft.

Forkæl dig selv med en tørshampoo, der efterlader dit hår med en fantastisk og original duft fra batiste. Duften består af milde noter af bergamot, lilje og afdæmpet moskus.

En tørshampoo er perfekt til at få dit hår til at fantastisk ud mellem hårvaske. På den måde kan du spare tid om morgen, og undgå et ribbe dit hår for dets naturlige olier

Tørshampooen kommer i en spray, som gør det let at fordele produktet i håret og ved hårrødderne med få enkle spray. Transformer hurtigt dit hår med denne tørshampoo.

Få dit hår til at se ren og frisk ud med denne tørshampoo, der efterlader dit hår fuld af volumen og tekstur, samt med en vidunderlig duft, helt uden vand.

Tørshampoo er en fantastisk måde at style dit hår mellem hårvaske. Forlæng det perfekte blow out, spar til op morgenen eller genopfrisk dit hår når som helst og hvor som helst med denne spray.

Denne spray er perfekt til alle hårtyper og hårfarver, og den hjælper dig med øjeblikke at genopfriske håret med en unik duft af bergamot, lilje og moskus.

Derfor skal du vælge Batiste Dry Shampoo Original
  • Frisk duft af bergamot, lilje og moskus
  • Genopfrisker håret uden vand
  • Giver håret tekstur og volumen
  • Reducerer olie og lugt fra håret


Anvendelse
Denne tørshampoo er perfekt til at få fantastisk stylet hår med blot 3 lette trin:

1: Start med at ryste flasken med tørshampoo grundigt før brug. Hold derefter flasken ca. 30 centimeter fra tørt hår og spray produktet mod hårets rødder.

Fordel håret i sektioner mens du forsigtigt sprayer produktet mod hårrødderne. Dette gør at produktet er bedre fordelt over hele håret, og ikke bare klumper sig sammen et sted.

2: Masser derefter grundigt din hovedbund igennem med dine fingerspidser, for at sikre at din hovedbund er ordentligt dækket.

3: Børst derefter håret igennem for at fjerner overskydende produkt og style dit hår efter ønske.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Batiste
Ingredienser Butan, Isobutan, Propan, Oryza Sativa (ris) stivelse, Alcohol Denat., Parfum, Limonen, Linalool, Geraniol, Bensylbensoat, Dimethyldioctadecylammonium chloride, Cetrimoniumklorid
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Batiste Original Dry Shampoo 200 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.