Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Calvin Klein Eternity for Women EDP 30 ml.

Om produktet

Eternity for Women - Eau de Parfume EDP fra Calvin Klein er en feminin Eau De Parfum til kvinder, som ønsker en floral og feminin parfume, der hylder kærligheden med sin skønne duft.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Lev i nuet med denne florale parfume
Calvin Klein - Eternity for Women - Eau de Parfume EDP 30 ml en en floral Eau De Parfum til kvinder, der ønsker en romantisk duft, der blander klassiske duftnoter med moderne.

Duften er både romantisk og vækker en følelse af intimitet, der både virker varm og oprigtig, som var det tanken om den eneste ene.

Denne parfume åbner med friske topnoter fra citrus, der er efterfulgt af grønne noter, fresia, salvie, og mandarin, der suppleres af florale hjertenoter fra lilje, liljekonval, havenellike, narcis, violer, rose og jasmin.

Den florale og friske duft afrundes af dybere grundnoter fra moskus, sandeltræ, rav, patchouli og heliotrope. Sammen skaber alle noterne en krydret duft med et floralt hjerte.

Sammen skaber de afbalancerede noter en unik kombination, der virker forførende, fængende og varme. Den bløde duft leger med dine sanser, som en hyldest til kærligheden.

Denne parfume er en Eau De Parfum, og er perfekt til at give dig en skøn duft, som holder i timevis. En Eau De Parfum indeholder et højere indhold af aromatiske olier, som giver dig den fantastiske duft i flere timer.

Denne skønne duft kommer i den flotte og minimalistiske flakon, der kan dekorerer dit badeværelse eller makeupbord. Denne parfume indeholder 30 ml parfume.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Calvin Klein - Eternity for Women - Eau de Parfume EDP
  • Skøn floral duft
  • Hylder kærligheden
  • Perfekt til kvinder
  • Eau De Parfum
  • Inspireret af en blomsterhave
Anvendelse
Hvis du ønsker en skøn feminin parfume, som giver dig en floral duft, der virker forførende og varm, er denne Eau De Parfum fra Calvin Klein perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, gerne på steder hvor huden er varmest, som hvor din puls slår hårdest. Dette kan være håndled, albueled, brystkasse eller ved halsen over kravebenene.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Calvin Klein
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Calvin Klein Eternity for Women EDP 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.