Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Guide: 10 Mest solgte parfumer til kvinder

Leder du efter en ny duft til dig selv - eller til kvinden i dit liv?

Lige gyldigt hvorfor du er på markedet efter en duft til kvinder, kan det være svært at vælge blandt de mange forskellige parfumer. Skal den dufte af blomster, karismatisk, sofistikeret eller noget helt andet? Skal den være fra CLEAN, Mont Blanc, Karl Lagerfeld eller Versace? Vi vil prøve at lede dig igennem den uendelige jungle af forskellige parfumer og dufte til kvinder.

Vi har samlet vores mest solgte parfumer til kvinder på top 10 listen herunder. Måske du vil blive inspireret til din næste duft.

Top 10 dufte til damer

Raunsborg

10. Raunsborg Pink Rose EDP

Pink Rose EDP 50 ml. fra Raunsborg er en feminin og mild duft, der dufter frisk af vilde nordiske roser. Parfumen har en intens men stadig mild blomsterduft, som passer til alle kvinder.

Køb her

Caudalie

9. Caudalie Thé des Vignes Fresh Fragrance

Caudalie Thé des Vignes Fresh Fragrance er en duft til dig, der ønsker at i klæde dig sensuelle og romantiske fornemmelser

Køb her

James Bond

8. James Bond 007 Women II EDP

007 Women II EDP fra James Bonde er en let og forfriskende Eau De parfume med sensuelle og forførenden duftnoter, som er inspireret af James Bonds ultimative luksusunivers.

Køb her

Versace

7. Versace Crystal Absolu EDP

Crystal Absolu EDP fra Versace er en dynamisk og intens duft til hende, der ønsker en Eau De Parfum med en floral og frugtagtig duft, som er intens og sensuel, men fuld af charme og femininitet.

Køb her

Karl Lagerfeld

6. Karl Lagerfeld Paris Saint Guillaume EDP

Paris Saint Guillaume EDP fra Karl Lagerfeld er en feminin, let og blomstrende Eau De Parfum til hende, hvis fine duft tager dig på en sanseoplevelse gennem kærlighedens by Paris.

Køb her

Ariana Grande

5. Ariana Grande Thank U Next EDP

En fantastisk Eau de Parfum med en blomsterlig og beroligende duft af verdenstjernen Ariana Grande.

Køb her

Juicy Couture

4. Juicy Couture Viva La Juicy Gold EDP

Viva La Juicy Gold EDP fra Juicy Couture forfører dig med den dekadente, lystige og berusende duft af saftige bær, sensuelle rav og søde karamel, der er uimodståelig.

Køb her

Zarkoperfume

3. Zarkoperfume The Muse EDP

The Muse EDP fra Zarkoperfume er en frisk og ren duft, der er feminin og inspireret af en muse, der er karismatisk, stærk og karakteristisk i sin personlighed, hvilket sætter sit præg hos dig.

Køb her

Karl Lagerfeld

2. Karl Lagerfeld Parfums Matieres Fleur D´Orchidée EDP

Parfums Matieres Fleur D´Orchidée EDP fra Karl Lagerfeld er en feminin Eau De Parfum til hende, hvis florale duft har en forførene friskhed, der er domineret af elegante orkideer med en varm base.

Køb her

CLEAN

1. Clean Skin EDP

En skøn og forfriskende parfume, der efterlader dig velduftende af ren hud, der rammes af den lune morgensol.

Køb her