Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Spray 150 ml

Om produktet

Boss Bottled Unlimited - Deodorant Spray fra Hugo Boss er en aromatisk duft fra Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited, der rig på maskuline topnoter som birk og afrikansk violet.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Duft frisk gennem dag med denne deodorant spray
Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Spray 150 ml er en frisk duft, som udtrykker friskhed, udholdenhed og aromatisk maskulinitet. Den friske duft giver en fornemmelse af et sanseligt energiboost, når du tager den på.

Deodoranten er perfekt til at undgå lugtgener i løbet af dagen, og samtidig dufte frisk og sofitiveret af Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited, der kombinerer aromatiske duft med kølende og frisk mynte.

Denne spændende duft kombinerer en blanding af opkvikkende og styrkende friske dufte med energiske og aromatiske maskuline dufte, som motiverer dig gennem dagen.

Den maskuline duft er en sanselig oplevelse, som med sin motiverende duft, giver dig et boost til personlig succes uden nogen grænse. Start din dag med denne friske og moderne duft.

Denne duft åbner med friske topnoter fra kølende mynte, grapefrugt og violblade, som suppleres af søde og krydrede hjertenoter fra ananas, kanel og rose, som giver en aromatisk og frisk duft.

Duften afrundes med dybere og varme grundnoter fra labdanum, hvid moskus og sandeltræ, som giver duften en dybde og maskulinitet.

Deodoranten er en spray deodorant, der let og hurtig at påfører på daglig basis, der føles behagelig på huden, og som er let hurtigt at bruge på vej ud af dagen.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Spray
  • Deodorant Spray
  • Dufter frisk
  • Aromatisk og opkvikkende duft
  • Perfekt til mænd
  • Forfriskende
Anvendelse
Hvis du ønsker en maskulin deodorant, som giver dig en frisk og opkvikkende duft og holder dig frisk gennem dagen, er denne deodorant spray fra Hugo Boss perfekt til dig.

Deodoranten bør påføres på ren hud, og er dermed oplagt at påfører efter du har været i bad. Fjern låget til deodoranten og spray deodranteten på huden under armene ca. 20-30 cm fra huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Spray 150 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.