Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Boss Femme - Eau de Parfum EDP 30 ml

Om produktet

Boss Femme - Eau de Parfum EDP fra Hugo Boss er en Eau De Parfum, som stråler af romantiske og feminine dufte, der giver dig en feminin aura med et sofistikeret og moderne hint.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Nyd de romantiske og feminine duftnoter
Hugo Boss - Boss Femme - Eau de Parfum EDP 30 ml er en floral og frugtagtig Eau De Parfume til hende, som kombinerer romantiske og munter dufte til en skøn og varm duft.

Duften giver dig en aura af feminitet, hvis lette og florale duft giver en stemning af frihed, mens den diskrete varme gør duften sofistikeret og moderne og perfekt til den moderne kvinde.

Duften åbner med søde og frugtagtige topnoter af fresia, mandarin og brombær, som suppleres af florale hjertenoter af bulgariske roser, lilje og jasmin, som gør duften feminin.

Duften afrundes af cremede og friske grundnoter af citrontræ, abrikos og rav, som balancerer duften, men holder den let og lyd i duften med romantiske duftnoter.

Parfumen er en Eau De Parfum, som har et højt indhold af aromatiske forbindelser. Den høje koncentration af forbindelser giver dig en fantastisk duft, der varer i timevis.

Parfumen kommer i den smukke og elegante glasflakon, hvor den smukke lyserøde duft kan ses igennem. Denne flaske indeholder 30 ml Eau De Parfum.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Hugo Boss - Boss Femme - Eau de Parfum EDP
  • Eau De Parfum
  • Feminin og varm duft
  • Floral og frugtagtig
  • Uimodståelig duft
  • Sofistikeret og moderne
Anvendelse
Hvis du ønsker en skøn og feminin parfume, der både er floral og frugtagtig, samt stråler af moderne og sofitikeret varme, er denne Eau De Parfum perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, hvor duften udvikler sig sammen med din kropsvarme. Påfør gerne duften der hvor huden er varmest, som der hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen med lidt afstand til huden på for eksempel på håndled, albueled, brystkasse og halsen over kravebenene. Lad parfumen sætte sig kort før du tildækker huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Boss Femme - Eau de Parfum EDP 30 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.