Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss Hugo Man EDT 40 ml.

Om produktet

Hugo Man EDT fra Hugo Boss er en unik og aromatisk Eau De Toilette til mænd, som inspirerer dig til at leve efter dine egne regler, til at være tro mod dig som og udforske dit fulde potentiale.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

En Eau De Toilette til de originale mænd
Hugo Boss Hugo Man EDT 40 ml er en træagtig og aromatisk duft til mænd. Duften er til mænd som ønsker at leve deres liv på deres egne vilkår.

Duften er inspireret af de mænd som er oprigtige og er tro mod dem selv og deres originalitet. Sæt dine egne regler eller bliv inspireret til at udfordre reglerne og udforsk dit personlige potentiale med denne duft.

Duften vil ramme dig med sin originalitet, der blander den intense duft fra den friske sø havbrise med en krydret maskulin duft fra træagtig duftnoter.

Duften åbner med friske topnoter af grønne æbler, der suppleres med hjertenoter fra uimodståelig lavendel. Duften afrundes af dybe duftnoter fra fyrretræ, træagtige noter og balsamgran.

Den grønne og maskuline base harmonerer perfekt med den forfriskende vandige duft og den genkendelige duft af æbler. Forkæl dine sanser med denne uimodståelige duft.

Flakonen er designet til at efterligne en lommelærke i klar glas, hvor du kan se den himmel farvet duft, der fungerer perfekt som dekoration. Flasken indeholder 40 ml parfume.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss Hugo Man EDT
  • Eau De Toilette
  • Maskulin duft
  • Træagtig og aromatisk duft
  • Til de originale mænd
  • Udforsk dit fulde potentiale
Anvendelse
Hvis du ønsker en frisk og maskulin duft, som passer perfekt til den originale mand, der lever efter sine egne regler, er denne Eau De Toilette fra Hugo Boss perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, hvor duften udvikler sig sammen med din kropsvarme. Påfør gerne duften der hvor huden er varmest, som der hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen med lidt afstand til huden på for eksempel på håndled, albueled, brystkasse og halsen over kravebenene. Lad parfumen sætte sig kort før du tildækker huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss Hugo Man EDT 40 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.