Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

American Crew

Filtreret efter

4 produkt(er)

Maskulin skønhed til mænd

American Crew er ikke bare normale skønhedsprodukter, men et brand der er den førende salon brand, der er den officielle leverandør af skønhedsprodukter til mænd. Hos American Crew er skønhedsprodukter ikke bare produkter. Deres intention er at ændre, hvordan mænd groomer sig selv, samt gøre det let at style alt fra hår til skæg med maskuline produkter.

Som det førende salon brand skaber American Crew produkter, som både mænd og stylister kan stole på, når det gælder deres hår og styling. Med American Crew får du produkter, der sammen med professionelle stylister, frisører og barberer bidrager til at fremme selvtilliden hos mænd gennem kvalitets groomingprodukter.

Historien om American Crew

Tilbage i 1994 forudså stylisten David Raccuglia en fremtid, hvor mænd ville tænke over fremtoning og styling, så meget som andre gjorde det. Og han vidste at mænd ikke vil midste deres maskulinitet i processen. Heraf opstod American Crew, som er et maskulint styling brand af mænd til mænd.

Brandet er i dag det førende brand af profesionelle grooming produkter til mænd over hele verdenen. Benyt American Crew i din hverdag fra alt til hår, krop, barbering og styling, hvor American Crew i over 20 år har kunne tilbyde produkter, som mænd elsker.

Produkter til mænd

American Crew har redefineret, hvad det vil sige at være en velplejede og stylet mand. Med sine innovative styling og skønhedsprodukter og banebrydende undervisning, har American Crew defineret markedet for produkter til mænds grooming i mere en 25 år. Alle produkterne er skabt for at kunne pleje alle behov, når det kommer til mænds styling. Brandet har dermed leveret produkter til styling og pleje af mænds hår, krop, barbering, styling, cologne og hudpleje, så du kan fremstå velplejet hver dag.

American Crew bestseller

Gør det let at style alt style og pleje alt fra top til tå med lethed med den lækre produkter fra American Crew, der leverer skønne produkter i kategorierne: Hår, krop, barbering, styling, cologne og hudpleje. Hos American Crew taler de grooming seriøst, og det samme kan du let gøre med deres unikke produkter, der let skaber et velplejet udtryk.

Prøv American Crew’s unikke udvalg af hårvoks, cremer og pomader til hår, der gør det let at sætte og style dit hår på ingen tid med et langtidsholdbart resultat. Dertil kan du let pleje din krop og hår med det store udvalg af produkter, som shampoo, body hash, aftershave, dufte, skæg pleje og styling samt meget mere.

Besøg producentens hjemmeside: American Crew