Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ce-Cé

Det danske brand Ce-Cé producerer nogle af markedets allerførste svanemærkede hårprodukter. Ce-Cé er en serie naturlige stylingprodukter til den stilbevidste forbruger, der ønsker det bedste af det bedste.

10 produkt(er)

Danske kvalitetsprodukter

CeCé er et velanset brand, der producerer innovative stylingprodukter af høj kvalitet. Alle CeCé’s produkter er skånsomme mod håret, og de er som nogle af de allerførste produkter på markedet svanemærkede.

Historien om CeCé

CeCé er et dansk brand, der står for kvalitet samt professionel hårpleje. CéCé har siden 1996 sørget for, at forbrugeren kun møder det bedste af det bedste ude i salonerne. Filosofien bag CéCé er at formidle produkter udelukkende af høj kvalitet og til rimelige priser, så alle kan være med. At forbrugeren er i højsædet i virksomheden ser man desuden i, at CéCé kun anvender godkendte ingredienser i deres produkter.

CeCé produkterne

Produktlinjen CeCé indeholder nogle af markedets mest populære stylingprodukter. Serien har blandt andet den allerførste svanemærkede hårspray og hårmousse, hvilket sender et klart signal om, at CéCé ønsker at møde den stigende trend for renere hårprodukter. CeCé byder på alsidige stylingprodukter til enhver hårtype og enhver lejlighed.

De førende CeCé bestsellere

CeCé er en populær serie blandt de stilbevidste forbrugere, hvor en af de absolutte bestsellere er CeCé Salt Water Crystal Clear Strong. Dette er en volumengivende saltvandsspray, der tilfører både fylde og stærkt hold til frisuren. Sprayen er, ligesom alle andre produkter i serien, svanemærket samt fri for parabener. Lige i hælene på saltvandssprayen ligger de efterspurgte produkter CeCé Hair Moussé og CeCé Hair Spray Strong. Hair Moussé er en let hårskum, der giver intens glans og medium hold til håret. Hair Spray Strong er en non-aerosol hårspray med stærkt hold. Sprayen er god i alle hårtyper, hvor den tilfører fylde samt efterlader en glansfuld finish.

Med CeCé’s sortiment af danskproducerede kvalitetsprodukter er du sikker på at finde et stylingprodukt, der matcher dine ønsker og behov!