Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Cutrin BIO+

Cutrin BIO+ er et brand, der er inspireret af naturens ægthed og rene ingredienser. BIO+ sortimentet består af behandlende shampooer, balsammer, serummer og hårkure, der modvirker hår- og hovedbundsproblemer, samt begyndende hårtab.

20 produkt(er)

Pure Nordic Expertise

BIO+ er et internationalt brand, der producerer effektive hårplejeprodukter til modvirkning af hovedbundsproblemer. Brandet bygger på stor ekspertise og naturens rene råvarer.

Historien om BIO+

BIO+ er et underbrand til den finske virksomhed Cutrin. Cutrin blev grundlagt i 1971 og er i dag et af de ledende hårplejebrands i Norden med et stort produktsortiment. Cutrin bygger på stor ekspertise inden for nordiske hår- og hovedbundsproblemer, hvor de kombinerer viden fra de bedste hårplejeeksperter med markedsviden og den nyeste teknologi. Virksomhedens solide ekspertise er desuden baseret på en farmaceutisk baggrund, hvilket giver grundlag for produktionen af hårplejeprodukter, der effektivt mindsker alverdens former for hovedbundsproblemer.

De effektive BIO+ produkter

Cutrin er en virksomhed, der er stolt af sin finske oprindelse og sine nordiske rødder. Cutrins produkter er alle inspirerede af naturens ægthed og den unikke virkning af de rene råvarer. Med BIO+ kombineres høj kvalitet, urgammel viden om den nordiske natur, den nyeste teknologi samt unik lokal ekspertise. BIO+ sortimentet består af højkvalitetsprodukter med naturlige ingredienser, der er nøje udvalgte for at kunne yde den optimale effekt både i salonerne og hjemme hos forbrugerne.

BIO+ bestsellere

BIO+ sortimentet dækker over forskellige produktlinjer, der alle er specielt udviklet til specifikke behov. Produkterne er alle parabenefri, og de er designet til at udbedre irritation, kløe, skæl og overproduktion af fedt i hovedbunden. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er BIO+ Active, Special og Energen. Active-serien består af en rensende shampoo, en lindrende peelingmaske samt et plejende serum, der effektivt fjerner skæl fra hovedbunden samt modvirker irritation og kløe. Special-serien består ligeledes af en skælshampoo, der dog er så mild, at den kan anvendes til vedvarende brug. Energen-linjen består af shampoo, balsam og serum, der effektivt forebygger og hæmmer for tidligt hårtab hos kvinder. Serien er særligt velegnet til langt hår eller til dem, der ønsker at få langt hår.

Med BIO+ hårplejeserie er du sikker på, at du aldrig mere skal opleve skælflager, kløe og andre ubehageligheder!