Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

David Beckhams Parfume

David Beckham Fragrances afspejler Beckhams populære image. Parfumerne er kendt for deres maskuline og rå essens, der repræsenterer elegance, drive, dristighed og den moderne mand.

Filtreret efter

1 produkt(er)

The modern man with great karisma


David Beckham er bedst kendt for sit smukke ydre og store talent på fodboldbanen. Siden 2005 har David Beckham lagt navn til en lang række parfumer, der rangerer højt på bestsellerlisten verden over og er især mange yngre mænds foretrukne parfumevalg.


Historien bag David Beckham


David Beckham er uden tvivl en af de mest berømte sportsfolk i vores generation, men han er meget mere end det. Hans charme, personlighed, smukke ydre, dristige modevalg, stil og image som den kærlige familiefar har tildelt David Beckham universel stjernestatus og berømmelse. Han er den ultimative moderne mand. I 2005 skabte Coty "Beckham Beauty House" for at udnytte succesen af David Beckhams popularitet og navn. Samme år blev Instinct, den første David Beckham parfume, lanceret med stor succes. Den seneste parfume fra David Beckham er udkommet i 2017.


De populære David Beckham parfumer


David Beckham parfumerne afspejler Beckhams populære image. Parfumerne er kendt for deres meget maskuline og rå essens, der repræsenterer elegance, drive, dristighed og den moderne mand. David Beckham har skabt en række duftserier, der både indeholder parfume, deodorant samt shower gel, hvor duft såvel som emballage symboliserer ultimativ maskulinitet.


David Beckham bestsellers


De ultimative bestsellere fra David Beckham serien er Homme og Classic deodorant spray.

David Beckham Homme Deodorant Spray er en frisk, maskulin duft, med duftnoter af citrus, ingefær og rosmarin, samt en bund af træ-agtige noter som cashmere, patchouli og moskus.

Homme fra David Beckham repræsenterer Beckhams personlige stil og er en ren og klassisk duft til den moderne mand med stor karisma.

Classic fra David Beckham er en moderne og maskulin duft med et spændende twist. Med krydrede og lækre duftnoter som muskatnød, mynte, cedertræ og lime, giver Classic fra David Beckham associationer til en frisk gin og tonic i solen.

Ønsker du at iføre dig en maskulin og elegant duft, der holder dig ren og velduftende hele dagen, er en parfume fra David Beckham det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: David Beckham