Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

JJDK

JJDK er et dansk innovativt brand, der producerer eksklusive toilet- og makeuptasker, beautyboxe samt makeup spejle i høj kvalitet. De populære toilettasker og makeup spejle fra JJDK kommer i stilfulde, tidløse design med rene linjer og flotte detaljer.

21 produkt(er)

Travel with style

JJDK er et innovativt dansk brand skabt af Jes Jessen og Jakob Bredahl-Kjær. JJDK har siden 2002 produceret eksklusive, stilrene toilettasker, makeuptasker samt beauty boxe og sidenhen makeupspejle, der sælges i mange lande verden over.

Historien bag JJDK

JJDK blev grundlagt af Jes Jessen og Jakob Bredahl-Kjær i 2002. Samarbejdet mellem de to iværksættere indledtes, da de sammen købte en eksisterende virksomhed, der havde specialiseret sig i at producere toilettasker. Virksomheden JJDK tog hurtigt fart og inden længe blev JJDK Skandinaviens største producent af toilettasker. JJDKs fine toilettasker kan købes i de fleste Matas-butikker, Salling og Magasin samt i en lang række lande verden over.

De populære JJDK produkter

De fine kollektioner af toilettasker og makeupspejle designes i Danmark. JJDK er altid på forkant med nye trends, udsøgte stilarter og forførende farver. De eksklusive toilettasker og makeupspejle fra JJDK er elegante, stilrene og funktionelle. Alle toilettasker kommer i slidstærke materialer, der holder i mange år. JJDKs repertoire af toilettasker og makeupspejle dækker over toilettasker til mænd og damer, makeuptasker, clutche, beauty boxe samt check-in travelkit.

JJDKs bestsellers

Alle JJDKs produkter er populære og sælger godt. Dog vil vi fremhæve Check-In Bag inkl. 5 beholdere, Gudrun Toilettaske Dame Sort samt de mange varianter af beauty boxen. Af spejle er der rift om Makeup Spejl Med Lys og Håndspejl Sort.

Check-In Bag inkl. 5 beholdere fra JJDK er et perfekt rejse-kit med 5 beholdere i forskellige størrelser samt en tilhørende, gennemsigtig toilettaske. Rejsekittet overholder de internationale lufthavnes sikkerhedsregler for håndbagage-check-in, så du ikke behøver at gå ned på dine skønhedsrutiner på rejsen.

Gudrun Toilettaske Dame Sort fra JJDK er en stor dame-toilettaske i et elegant og stilsikkert design. Toilettasken er rummelig med god plads til hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Gudrun Toilettaske har et sort, mat skind-look med guld-farvet lynlåse.

Beauty Box fra JJDK er en funktionel beautybox i et enkelt og unikt design. Beautyboxen er praktisk med mange rum og hjælper dig til at skabe et samlet overblik over dine skønhedsprodukter og toiletartikler - uanset om Beauty Boxen er med på rejsen eller har plads i hjemmet.

JJDKs Makeup Spejl Med Lys kommer i et tidløst design med en stilren indramning, der kan regulere vinklingen af spejlet, så den passer til det specifikke formål. Det funktionelle spejl har to forskellige spejle: et standardspejl og ét med 5 x forstørrelse, der giver mulighed for at gå i detaljer og give din makeup en perfekt finish. Makeup Spejl Med Lys er i forkromet metal og er udstyret med en smart touch-knap.

Håndspejl Sort fra JJDK er et praktisk spejl med gummibelagt håndtag. Håndspejlet er udstyret med to spejle, ét på hver side. Det ene spejl er et almindeligt spejl, det andet giver 2 x forstørrelse. Designet er stilsikkert og passer ind på et hvert badeværelse, samtidig er håndspejlet idéelt til tasken, når du er på farten.

Er du på udkig efter en funktionel og elegant toilettaske til ferien eller et flot, stilsikkert makeupspejl til toiletbordet, har JJDK helt sikkert en perfekt løsning til dig!

Besøg producentens hjemmeside: JJDK