Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Oral-B

Oral-B har specialiseret sig i at udvikle tandplejeprodukter baseret på moderne teknologi og videnskab. Oral-B sortimentet dækker over et væld af produkter, der sikrer sunde og velplejede tænder.

12 produkt(er)

Clinically proven superior cleaning

Oral-B er en amerikansk virksomhed, der producerer professionelle tandplejeprodukter. Det brede sortiment går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Historien om Oral-B

Oral-B er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 1950 af Dr. Robert Hutson. I begyndelsen var Oral-B blot en lille, familiedrevet virksomhed, hvor Dr. Robert selv stod for driften og det praktiske arbejde. Sidenhen har virksomheden gennemgået en stor udvikling og er i dag en gigant inden for tandpleje med mange milepæle i historien. Oral-B stod bag den første tandbørste, der blev medbragt på månen i 1969 - og sidenhen har virksomheden stået bag mange tiltag, der har gjort tandpleje til en revolutionerende videnskab.

Oral-B produkterne

Oral-B råder over et imponerende sortiment af tandplejeprodukter til alle aldre og formål. Teamet bag Oral-B besidder en kæmpe ekspertise og gør en dyd ud af at følge med den moderne teknologi. Oral-B bygger på filosofien om, at kun det bedste er godt nok, og man vil derfor opleve, at produkterne hverken går på kompromis med funktionalitet eller kvalitet. Oral-B er det sikre valg, hvis man ønsker at tage sig godt af sine tænder. Sortimentet byder på alt lige fra tandtråd og elektriske tandbørster til dertilhørende tandbørstehoveder.

Oral-B bestsellere

Blandt Oral-Bs bedst sælgende produkter ligger Oral-B Satin Dental Floss Mint, Oral-B Satin Dental Tape Mint og Oral-B Replacement Brush Heads. Satin Dental Floss Mint er en forfriskende tandtråd, der skånsomt renser tænderne og sikrer en god mundhygiejne. Den effektive tandtråd har en frisk smag af mint. Satin Dental Tape Mint er en bred tandtråd med en satinlignende tekstur. Den effektive tandtråd sikrer en god mundhygiejne og renser skånsomt tænderne, så de fremstår smukke og rene. Replacement Brush Heads er et sæt bestående af tandbørstehoveder til en elektrisk tandbørste. De effektive børstehoveder fjerner op til 100% mere plak og sikrer en effektiv rensning samt god mundhygiejne - et absolut musthave, hvis man ønsker flotte, velplejede tænder.

Ønsker du optimal tandpleje, er Oral-B’s attraktive produktudvalg det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Oral-B