Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Paul Mitchell

Paul Mitchell er et prisvindende brand, der siden 1980 har skabt hårprodukter til både pleje og styling. Paul Mitchells sortiment dækker alt lige fra shampoo, balsam og hår- kur til hårspray og hårmousse, der efterlader et velplejet look.
Historien om Paul Mitchell | Paul Mitchell produkterne | De førende Paul Mitchell bestseller

Filtreret efter

32 produkt(er)

Live beautifully, feel beautiful

Paul Mitchell er et verdenskendt og prisvindende brand, der siden 1980 har været kendt for innovative hårprodukter samt klare holdning til miljøhensyn og dyreforsøg.

Historien om Paul Mitchell

Historien om Paul Mitchell tog sin begyndelse i 1980 i USA, da John Paul DeJoria og Paul Mitchell startede med idéen om at skabe luksuriøse og professionelle hårprodukter til rimelige priser. Samme år blev de allerførste Paul Mitchell-produkter lanceret i den velkendte sort/hvide-emballage: Shampoo One, Shampoo Two og The Conditioner. Successen er fortsat årene igennem, og i dag findes brandet i mere end 30 lande.


Paul Mitchell produkterne

Paul Mitchell har siden starten sat en ære i at værne om naturen, og de var det første brand i skønhedsindustrien, der åbent tog afstand fra dyreforsøg. I 1990 modtog de en humanitær pris fra People Magazine for deres holdning til forsøg med dyr. Brandet har ligeledes altid været engageret i deres omverden og har sponsoreret nationale sportsbegivenheder i USA samt sportshold på lokalt plan.

Paul Mitchell sortimentet

Paul Mitchells produktsortiment er vidtrækkende og dækker over prisvindende serier, der blandt andet giver styrke, volumen, glans, farvebeskyttelse og krølledefiniton. Tea Tree-serien er lavet med naturlig tea tree olie, der virker lindrende på hovedbunden, mens Paul Mitchell Awapuhi er en eksklusiv og fugtgivende serie, der har vundet adskillige priser.

De førende Paul Mitchell bestseller

At Paul Mitchell laver professionelle hårprodukter af høj kvalitet er ingen hemmelighed, og den tydelige favorit er Paul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style. Dette er en blødgørende hårskum, der giver en stærk men fleksibel kontrol over frisuren samt effektivt tæmmer krus.

Ønsker du produkter, der giver dig sundt og velplejet hår samt tager hensyn til miljø og dyrevelfærd, er Paul Mitchell det helt rette brand for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Paul Mitchell