Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

VitaYummy

VitaYummy er et skandinavisk brand, der producerer velsmagende og vegetariske vitaminer i vingummiform til børn og voksne. VitaYummys sortiment dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, der er nemme og sjove at spise.

12 produkt(er)

Et boost af sundhed for hele familien

VitaYummy er et skandinavisk brand, der leverer velsmagende vitaminer i vingummiform i allerhøjeste kvalitet. Sortimentet dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle til børn og voksne, der er nemme og sjove at spise.

Historien bag VitaYummy

VitaYummy er et skandinavisk firma med base i Danmark, der værner om sundhed og kvalitet. VitaYummy er skabt ud fra målsætningen om at designe vitaminer, der er målrettet den skandinaviske livsstil og hele familiens behov. Vitaminerne er skabt ud fra missionen om at producere vitaminer for alle, også for dem, der har svært ved at sluge piller. Vitaminerne er derfor kamufleret som små vingummibamser, der smager skønt, og som er utroligt nemme at spise - vitaminer virker nemlig kun, hvis de bliver taget.

VitaYummy produkterne

VitaYummys sortiment dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, der er kamufleret som velsmagende vingummier, som er nemme at tygge for børn og voksne. De søde vingummi vitaminer smager dejligt af bær. De sikrer kroppen de nødvendige næringsstoffer for at holde den i sund balance. Produkterne fås til en overkommelig pris, da sundhed ikke skal være dyrt, men noget for alle. Sidst men ikke mindst er vingummi vitaminerne helt fri for kunstige smags-, farve- og sødestoffer samt animalsk gelatine. De indeholder kun de bedste ingredienser. Kvaliteten er i top i forhold til både indhold og smag.

VitaYummy bestsellers

Et af VitaYummys bedst sælgende produkter er Kids Multivitamin, der er en bøtte med 60 velsmagende vingummi vitaminer til børn formet som vingummibamser. De lækre vitamin vingummier sikrer de nødvendige vitaminer til, at børn kan leve en afbalanceret og sund livsstil. Vitaminerne bidrager til at holde kroppen sund og stærk året rundt, mens de sørger for at give de nødvendige vitaminer, som barnet skal bruge i sin vækst. Lige i hælene på Kids Multivitamin kommer Hair & Nails, som er en bøtte med 60 velsmagende vitamin gummies, der bidrager til sundt, fyldigt og stærkt hår samt stærke negle. Vitaminerne styrker hår og negle og giver de bedste forudsætninger for øget vækst.

Med VitaYummy kosttilskud er du sikret velsmagende og kvalitetsrige vingummi vitaminer, der gør det enkelt og sjovt at fremme kroppens sundhed.