Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Marc Jacobs - Daisy Eau So Fresh - Eau De Toilette EDT 75 ml

Om produktet

Daisy Eau Fresh EDT fra Marc Jacobs er en dristig, feminin og sød Eau De Toilette til hende, som kombinerer florale og dybere dufte i en elegant, finurlig og sofistikeret duft med en varm kant.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Fremstå dristig med en feminin og sød Eau De Toilette
Marc Jacobs Daisy Eau Fresh EDT 75 ml er en dristig, feminin og sød Eau De Toilette til hende, som vækker dine sanser med en duft, der emmer af spænding med en finurlig og elegant charme.

Duften er en forfriskende duft, der virker tiltrækkende med sine dristige dufte, der kombineres med en sofistikeret og elegant charme, der giver dig selvtilliden til at være din egen kvinde.

Opløft dine sanser med denne dristige duft, som giver dig en sanseoplevelse af spænding og et sus gennem maven. Bliv inviteret til feminin og sød duft oplevelse med en finurlig kant.

Forkæl dine sanser med de tillokkende topnoter af friske hindbær og grapefrugt, som skaber en forfriskende duft, er ligger blødt mod huden, som solens blide stråler.

De skønne topnoter suppleres af de sanselige hjertenoter af vildrose, der er kombineret med yderligere florale dufte, som sammen giver duften dybde og en sofistikeret duft.

Fortryl dine sanser med den forførelse og sanselig duft af moskusagtige varm blomme og forførende cedertræ, som sammen afrunder duften på en sofistikeret måde.

Denne dristige og feminine duft er udsmykket med smukke margueritter og andre blomster på toppen af låget, som giver et feminint og tredimensionelt udtryk.

Duften kommer i den elegante størrelse på 75 ml Eau De Toilette, som er den perfekte størrelse til dig, som bruger parfume ofte eller til særlige lejligheder.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Marc Jacobs Daisy Eau Fresh EDT
  • Eau De Toilette
  • Dristig, feminin og sød
  • Elegant og finurlig
  • Sofistikeret og varm kant
  • Dybere noter af blomster og moskus
Anvendelse
Forkæl dine sanser med den forfriskende duft af Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, der kombinerer dristige dufte med feminine og søde duft i en finurlig og sofistikeret parfume.

Parfume er en personlig duft, der udvikler sig sammen med dig kropsvarme. Du får dermed den bedste duftoplevelse ved at påfører parfumen direkte på hudens pulsområder, hvor huden er varmest.

Spray let parfumen på kroppens pulsområder, som er omkring dine håndled, albueled, ved halsudskæringen over kravebenene eller bag øreflipperne. Spray fra en afstand af ca. 20 cm, og lad duften sætte sig.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Marc Jacobs
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Marc Jacobs - Daisy Eau So Fresh - Eau De Toilette EDT 75 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.