Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

Raunsborg Night Cream 50 ml.

Om produktet

Night Creme 50 ml. fra Raunsborg er en plejende natcreme, der udjævner fine linjer. Cremen er formuleret med kamille og havtorn, og tilfører huden ekstra fugt, og forbedrer dens elasticitet.
33995
(Fra 25496 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

En blødgørende og opstrammende natcreme
Raunsborg Nordic Night Cream er en hurtigt absorberende og blødgørende natcreme, der holder huden frisk og smidig hele dagen. Night Cream fra Raunsborg Nordic går effektivt ind og opstrammer huden, samt forbedrer hudens elasticitet.

Raunsborg Nordic Night Cream er en genopbyggende og nærende ansigtscreme med frisk duft af kamille og havtorn. Tilfører huden ekstra fugt om natten, hvor huden har ro til at rekonstruere.

Raunsborg Nordic Night Cream er beriget med ekstrakter fra brændenælden der virker opstrammende og forbedrer hudens elasticitet, mens peptider medvirker til at udjævne fine linjer.

Natcremen hjælper med at udsætte hudens naturlige ældningstegn og giver en frisk og sund hud. Desuden er Raunsborg Nordic Night Cream fri for parabener.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Raunsborg Night Cream 50 ml.
  • Blødgørende natcreme
  • Genopbyggende og nærende
  • Virker opstrammende
  • Udsætter naturlige ældningstegn
  • Fri for parabener
Anvendelse
Ønsker du en natcreme, der medvirker til at udjævne fine linjer og udsætter hudens naturlige ældningstegn, så er Raunsborg Nordic Night Cream den rette løsning. Den opstrammende creme behandler din hud i løbet af natten, så du vågner op til et velplejet look.

Påfør en passende mængde Night Cream fra Raunsborg Nordic på nyrenset hud. Anvend cremen om aftenen og massér den godt ind i huden i ansigtet og på halsen.

Vi anbefaler du renser huden med Face Wash eller Face Scrub fra Raunsborg Nordic inden du anvender Night Cream fra Raunsborg Nordic.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Night Cream 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik