Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

UniKalk Silver Tyggetablet 90 stk.

Om produktet

UniKalk Silver Tyggetablet 90 stk. Se mange flere tilbud fra Unikalkher pAA siden. Stort udvalg og hurtig levering.
- 34%

Special Price 5900

Normalpris i "butikkerne" 8995

På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

CALCIUM OG VITAMIN D3

UniKalk Silver Tyggetablet er en beholder med 90 tyggetabletter med citrussmag, der giver kroppen et ekstra kosttilskud. Tyggetabletterne indeholder både calcium og D-vitaminer, der har et utal af virkninger for blandt andet muskler, tænder, hår og immunforsvaret. Silver Tyggetablet anbefales til folk, der ikke får nok kalk gennem kosten, og som samtidig har brug for et let til medium tilskud af D-vitamin.

Silver Tyggetablet er beriget med 400 mg calcium, der bidrager til immunforsvarets normale funktion og er et grundstof, der har betydning for mange processer i kroppen. Calcium hjælper blandt andet med at vedligeholde knogler, tænder og muskler. Derudover indeholder Silver Tyggetablet 10 ug vitamin D3, der øger den normale optagelse og udnyttelse af calcium fra tarmen samt genopretter balancen i immunsystemet.

FOR IMMUNFORSVARET

Trænger din krop til et ekstra boost af kalk og D-vitaminer, er Silver Tyggetablet fra UniKalk det perfekte valg for dig. Tyggetabletterne styrker dit immunforsvar, så du efterlades med en følelse af bedre velvære.

UniKalk Silver Tyggetablet kan anvendes af voksne og børn over 11 år. Den anbefalede daglige dosis er 1-2 Tyggetabletter. Tyggetabletterne skal indtages i forbindelse med et måltid, og den daglige dosis bør ikke overskrides. NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UniKalk
Ingredienser Calciumcarbonat, Sødestoffer (xylitol, sorbitol), aromastoffer, Overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer), Syre (citronsyre), Cholecalciferol (D3-vitamin)
Pligt tekst Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts
Indhold Mængde pr 1 tablet % af RI
Calcium 400 mg 50%
Vitamin D (D3) 10 µg 200%
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UniKalk Silver Tyggetablet 90 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.