Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Versace Eros Homme Eau de Toilette EDT 100 ml

Om produktet

Eros Homme EDT er en uimodståelig Eau De Toilette til mænd, både maskulin og frisk, og udstråler sensualitet og styrke, og er perfekt til den selvsikre og passionerede mand.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Uimodståelig eau de toilette
Eros Homme Eau de Toilette fra Versace er en uimodståelig parfume, der er opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Parfumen fortolker det sublime maskulinitet gennem sin unikke og sensuelle duft.

Eros har en dynamisk, intens og frisk duft, der udstråler styrke og mandighed. Eros er til den selvsikre mand, der der endnu ikke har fundet sin signaturduft.

Eros Homme Eau de Toilette fra Versace kommer i en sej og ikonisk flakon i en smuk blå farve, hvor guden Eros er placeret i midten. Flakonen vil uden tvivl pifte ethvert badeværelse op.

Parfumen er beriget med topnoter af mynteblade, italiensk citron og grønne æbler, hjertenoter af tonkabønne, geranium, ambra og vanilje, samt bundnoter af ceder, vetiver og egemos.

Denne parfume er en Eau De Toilette som indeholder en lavere koncentration af aromatiske forbindelser, hvilket giver dig en mere diskret duft, der er perfekt til dagtimerne.

Kombinationen danner tilsammen den perfekte sensuelle duft med den tilpasse mængde friskhed. Eros flasken indeholder 50 ml parfume, som er perfekt til daglig brug.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Versace Eros Homme EDT
  • Uimodståelig parfume
  • Eau de Toilette
  • Maskulinfrisk duft
  • Udstråler sensualitet og styrke
  • Inspireret af det græske middelhav
  • Til den selvsikre mand
Anvendelse
Ønsker du at iføre dig en sensuel duft, der får dig til at fremstå mandig og selvsikker, så er Eros Homme Eau de Toilette fra Versace det perfekte match for dig.

Den skønne parfume skaber en maskulin, frisk duft, der med det samme bliver din signaturduft.Påfør Versace Eros Homme Eau de Toilette på huden med lette pift.

Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt i halsudskæringen.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Versace
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Versace Eros Homme Eau de Toilette EDT 100 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.