Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum 50 ml.

Om produktet

Skøn hårserum med genopbyggende egenskaber, der gør den veleget til skadet hår. Giver glans og beskytter håret.
39900
(Fra 24339 /stk)
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Genopbyggende hårserum

Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum fra Alterna Caviar er et genopbyggende hårserum, der styrker håret i dybden. Serummet har en trefoldig virkning, som øjeblikkeligt reparerer, beskytter samt forsegler skadede hårstrå og spaltede spidser. Serummet tilfører samtidig fugt og pleje, reducerer skader i håret og efterlader håret sundt, stærkt og glansfuldt med fornyet energi. Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum er særligt velegnet til skadet og ødelagt hår.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum er baseret på en særlig teknologi, der er designet til at genopbygge og forsegle hårets skællag, og som samler, styrker og udglatter hårfibrene for stærkere og mere modstandsdygtigt hår. Hårserummet er beriget med Age-Control kompleks med bl.a. ekstrakt af kaviar, der er rig på Omega-3 fedstyrer og effektivt genopretter hårets fugtbalance samt tilfører elasticitet og glans til håret. Formlen nærer og er rig på antioxidanter, der forebygger skader, beskytter håret mod miljømæssige aggressorer og giver fornyet liv til håret. Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum indeholder desuden Phytantriol (aminosyrer), som mindsker spaltede spidser, reducerer farvetab og bidrager med yderligere fugt.

For sundt og stærkt hår

Ønsker du glansfulde og bløde lokker med en sund finish, Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum fra Alterna Caviar det perfekte valg til dig. Det virkningsfulde serum genopbygger håret i dybden mens det giver et boost af fugt og pleje, så dit hår bliver modstandsygtigt, sundt og velplejet.

Anvend Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum som en leave-in serum eller afsluttende finish til håret. Pump en lille mængde serum ud i håndfladen, og fordel i tørt eller fugtigt hår. Style dit hår, som du ønsker. Serummet kan også bruges som en intensiv, reparerende hårkur ved at blande 2-3 pump med en hvilken som helst Alterna balsam. Massér blandingen ind i det våde hår, lad virke i 3 minutter, og skyl herefter med rigeligt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.